Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go22

Brzuch porady dieta cwiczenia

Polecane posty

Gość go22

Witam, jeśli dobrze zmierzyłem mój obwód brzucha to okolo 100 cm. Czy macie jakies porady aby to zbić? Chodzi narazie o dietę. Śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja? Załączam fotke czy da sie z tym coś zrobić abym miał płaski brzuch a pozniej poprawił to ćwiczeniami aby był zarys kaloryferka? oto fotka : http://i42.tinypic.com/1zo8384.jpg

Gość go22
Dodam że mam 20 lat, mam wolny ciągle wolny czas na cwiczenia oraz kupno produktów do diety. Jedzonko, czy odżywki?

Gość Jowittaa7
I jedzonko dietetyczne i suplementy. Ja sama odchudzam się od dwóch miesięcy stosuję dietę niskokaloryczną. Do tego zakupiłam sobie takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i teraz jest mi znacznie łatwiej. Już zrzuciłam 10,5 kilograma. Alk jeszcze postanowiłam popracować nad sobą i teraz zapisałam się na ćwiczenia do fitness klubu. Jest na razie fajnie i zobaczymy, jak to dalej pójdzie.

Gość Olcia Dubicka
Trzeba spalić tkankę tłuszczową to i brzuch zniknie :) Wszystko sprowadza się do dużego poziomu tkanki tłuszczowej :) Mnie tego nauczyła panienka u której opiekuję się potomkami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo