Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wasze ponadroczne dzieci piją mm 3 czy zwykłe mleko

Polecane posty

Gość gość
Twoje dziecko razej nic nie jada tylko mleko z cyca :)kolejna matka która głodzi dziecko.

Gość gość
głupia jesteś jak tak uważasz,chciałbyś dziecko jedzące wszystko co mu podam w tym wszelkie warzywa i owoce.

Gość gość
ja daję mm3, bo jest wzbogacone w niezbędne witaminy i wartości odżywcze, których w dzisiejszych czasach ludziom bardzo brakuje przez niezdrowe odżywianie. Zamierzam stopniowo zacząć wprowadzać krowie (niestety zwykłe sklepowe, nie mam dostępu do butelkowanych itp) jak skończy 18 miesięcy ale mm jeszcze do 2 lat chociaż kubek dziennie niech pije.

Gość gość
Moj synek po skonczeniu roku rano jada kasze na mleku krowim a przed snem podaje mu modyfikowane do picia :)

Gość gość
dlaczego mnie obrażasz?skoro wolisz głodzic dziecko to proszę bardzo.dziecko od samego początku trzeba uczyć jeść pewnych produktów.

Gość gość
i ludzie sie dziwia ze teraz dzieci maja uczulenia,jakos kieds dzieci pily mleko od krow i nikomu krzwda sie nie stała,

Gość gość
bo jesteś przygłupia, napisałam że moje dziecko je wszystko co mu podam ale byle czego nie mam zamiaru mu dawać. Nie uważam, żeby danonki czy inne badziewne serki były do czegokolwiek potrzebne a wręcz przeciwnie w to miejsce może dostać coś wartościowego.

Gość TakaSobieMama2
Moja corka pila MM do 3 lat ... wlasnie ze wzgeldu na ZBYT duza zawartosc wapnia i bialka w mleku krowim. Oczywiscie ze mozecie dzieciom podawac mleko krowie ... ale zanim to zrobicie to poczytajcie chociaz jakie moga byc skutki tych nadmiarow...

Gość gość
sama jesteś PRZYGŁUPIA !!!!! żal mi Twojego dziecka.

Gość gość
no patrzcie jak się obruszyła

Gość gość
ty cieszysz się, że twoje dziecko zje danonka a ja cieszę się bo zjada kaszę gryczaną z warzywami

Gość gość
Nie daję parówek, danonków i nie daję mleka, karmię piersią. Będę tak długo, jak dziecko będzie potrzebowało mleka a sama pewnie jesz śc...rwo i karmisz później biedne dziecko.nie mówiąć pewnie o jakiś używkach:)

Gość gość
kasza gryczana z warzywami a bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee masakra.człowiek dorosły by tego nie zjadł a co dopiero dziecko.

Gość gość
ja zaczełam dawac krowie jak córka miała 7 m-cy. po skoczonym roku była TYLKO na krowim. I ja akurat preferuję UHT, bo jest duzo zdrowsze dla człowieka- tak mówią badania. Przypominam, ze mm to też mleko krowie zawierające laktozę i kazeinę... ;) ale firmy potrafią zrobić z ludzi idiotów dla kasy :D

Gość gość
naprawdę jesteś głupia u nas jada się kaszę z warzywami i to nie tylko dzieci :D

Gość gość
nemo sine vitiis est

Gość gość
wady, wadami ale najgorsze jest być ignorantem

Gość gość
a kto jest ignorantem?

Gość gość
nie mam żadnych nałogów, nie palę, nie piję alkoholu, nie jem byle czego i nie robię tego dlatego, że karmię, tylko tak mi pasuje. Nie jem fast foodów tylko rzeczy, które mają wartość odżywczą. I nie wyjeżdżajcie mi z eko bo do ekologii to mi bardzo daleko. Moje dziecko zna smak słodyczy ale nie znaczy, że ma jeść wszystko.

Gość gość
ktoś, kto uważa że człowiek powinien jeść wszystko jest ignorantem. Rodzic uczy dziecko i preferencje smakowe zostają na całe życie.

Gość gość
czego się tłumaczysz!!!!masz ochote jeść kaszę to jedz.morałów mi tu nie praw.ja mam życie jedno i jak nie raz zjem bułacza z Mc to nic mi się nie stanie.Chcę zaznać smak życia!!!pamiętaj jedno SŁABE ŻYCIE SŁABA ŚMIERĆ!!!skoro masz ochotę na marnę życie to proszę bardzo!!!!

Gość gość
raczej powiedziałabym jesteś tym co jesz. Wierz mi jesteś ignorantką i poza tym słabą kucharką, skoro nie umiesz przyrządzić czegoś co jest zdrowe i poza tym smaczne.

Gość gość
Wierz mi jesteś ignorantką hahahahahha!!!! Dobre dobre człowieku nie znasz mnie i nie oceniaj popatrz na siebie,może w Tobie tkwi jakiś problem:) SŁABE ŻYCIE SŁABA ŚMIERĆ i zapamiętaj to sobie raz na zawszę !!!!

Gość PaniGruszka
Moja dziecko ma 2, 5 roku i pije Bebiko 4 . Nie raz dawałam jej zwykle mleko ale nie chce pic:( . MM pije tylko 90 ml przed spaniem .

Gość gość
a co jest słabego w zdrowym jedzeniu? Każdy ma inne priorytety dla jednego życie to nachlać się, zajarać i zjeść Mca a dla innych coś zupełnie innego. Jedzenie byle czego to głupie życie i głupia śmierć, bo częściej przedwczesna na własne żądanie.