Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spa na Mazurach

Polecane posty

Gość gość

Polecam Ośrodek Zalezie Mazury Active Spa - mają świetne zabiegi na ciało. Nie korzystałam z zabiegów na twarz ale koleżanka, tak i sobie chwalila

Gość nataszok
hm na miejscach fit figury nie ma o tych spa ani słowa, moze wpisz, zeby sie dzielic z ludzmi dobrymi nowinami :)

Gość klopsik11
fajna ta aplikacja miejsc fit figury,znalazłam tam spa dobre,co prawda nie na mazurach a w jastrzębiej górze,mam już zarezerwowany termin w przyszłym tygodniu :) juuupi

Gość gość
Zalesie - kosmiczne ceny

Gość gość
Nie mogę się z tym zgodzić. Moim zdaniem ceny w Zalesiu Mazur są przystępne. Tygodniowy pakiet wczasów odchudzających kosztuje niecałe 900 złotych, I to jest dużo?

Gość Tylkoslask
Na mazurach mega miejscem jest http://www.marinagolfclub.pl/ ... Oprócz tego, że jest tam dostepne spa, to do dyspozycji sa równiez pola golfowe... Ogolnie wszystko dla każdego... Można bardzo miło spędzić czas :)

Gość gość
To jak z tym Zalesiem Mazury jest? Taki tygodniowy pobyt, ale nie czasów odchudzających też kosztuje ok. 900 zł?

Gość gość
Ja właśnie wróciłam z tego spa, jak chcesz to napisz do mnie karolina.miszczak0gmail.com to Ci cos wiecej napisze. Polecam też zajrzeć do galerii na fp zalesia;)