Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza169

jak schudłam 14 kg

Polecane posty

Gość zuza169

Witam wszystkich nie tak dawno temu miała wesele siostry pasowało mi trochę schudnąć żeby jako tako wyglądać próbowałam wszystkiego diety tabletki lecz to nic nie pomagało pytałam się o rady ale żadna z nich nie była skuteczna aż do czasu gdy szfagier pewnego dnia mówi tak Magda w internecie widziałem poradnik jak w tydzień schudnąć 14 kg pomyślałam sobie pewnie jakieś jaja sobie ze mnie robi. Dał mi link do tego poradnika i żebym sobie w niego weszła pobrałam poradnik nie spomne że kosztowało mnie to 5 zł no i czytam ten poradnik. Poradnik Był w formie PDF i zawierał 34 strony gdy to przeczytałam uświadomiłam sobie 1 zasadę odchudzania i się jej czymałam po tygodniu 11 kg mniej :) Serdecznie polecam. link do poradnika poniżej usuńcie odstęp od / Witam wszystkich nie tak dawno temu miała wesele siostry pasowało mi trochę schudnąć żeby jako tako wyglądać próbowałam wszystkiego diety tabletki lecz to nic nie pomagało pytałam się o rady ale żadna z nich nie była skuteczna aż do czasu gdy szfagier pewnego dnia mówi tak Magda w internecie widziałem poradnik jak w tydzień schudnąć 14 kg pomyślałam sobie pewnie jakieś jaja sobie ze mnie robi. Dał mi link do tego poradnika i żebym sobie w niego weszła pobrałam poradnik nie spomne że kosztowało mnie to 5 zł no i czytam ten poradnik. Poradnik Był w formie PDF i zawierał 34 strony gdy to przeczytałam uświadomiłam sobie 1 zasadę odchudzania i się jej czymałam po tygodniu 11 kg mniej :) Serdecznie polecam. link do poradnika znajduje poniżej goo.gl\fkIbDw

Gość gość
szFagier cię czyma i nie spomnisz ? wow

Gość gość
j e b n i sie w ten pusty sagan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Szkoła podstawowa się kłania

Gość RamonnaI
Ja tam bez poradnika schudłam 15 kilogramów w kilkanaście tygodni. Stosowałam dietę od dietetyka i spooro ćwiczyłam w domu. Wsparłam się też dokładnie takimi kapsułkami na odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i teraz jestem zadowolona, ponieważ wreszcie mogę zmieścić się w rozmiar 36.

Gość gość
nie wiem czy da się tyle schudnąć bez jakiś preparatów bo ja walczyłam z rok i efekty mizerne. a jak jadłam slimcea ze sklepu http://piekna24.pl/ zauważyłam że naparwde jest dużo lepiej. 10kg w 2 miesiące to i tak dla mnie duzo mimo ze pisza ze mozna wiecej

Gość gość
14kg w tydzień to się nawet na głodówce nie da :D chyba że byłaś tłustą świnią :D

Gość gość
da sie, pod warunkiem, ze startuje z ponad 100kilo :-) co za nieudolna kryptoreklama i sprzedaz ulotki - wystarczy, ze 10 lasek kupi kartke z glupia dieta byle jaka z neta i juz smarkula zarobi 50 zl hehe