Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość

bo tesknie za kochankiem . Mozecie mnie pojechac wszystko mi jedno. Wpadlam i nic tego nie zmieni.

Gość gość
Nie w ciazy, wpadlam z uczuciami.

Gość gość
Oj Słonko, to przykra sprawa. Zycie czasami dziwnie sie układa, ulokujemy swoje uczucia, tam gdzie nie powinniśmy... Cóż, jestem realistka, bierz na klatę i nie ogladaj się za siebie, bo pewnie nigdy nie bedziecie razem. Nie krzywdz siebie, bo nie warto

Gość gość
Tak, bierz na klatę! P.S. A jaki masz rozmiar? :-P

Gość gość
Dzieki za wpis, masz racje w 100%,ale ja nie oczekiwalam zwiazku, a i on nic nie obiecywa mozna sie domyslec z jakiego powodu. Najgorsze ze ja tesknie a on mnie upokorzyl. Wiem dziecinne, ale emocje biora gore niestety poplynelam.

Gość gość
Dlatego Kochana, brutalne , ale prawdziwe, nie budujemy szczęscia na cudzym nieszczęsciu. Poryczysz sobie i przejdzie, choć pewnie juz to robisz... widzisz ludzie czasami popełniaja gafy, tkwią w związku, który tak na prawdę nie miał racji bytu, ale boja sie wycofać, boja sie wywrócić swoją codzienność, cóż... Jedno jest pewne, szanuj siebie i swój czas:)

Gość gość
Bardzo dziekuje za wpisy. Wiem musze to przetrwac wkoncu minie. Ale najgorsze ze sie widzimy czasami na miescie.

Gość gość
to nie minie. To już tak będzie. Mnie trzyma 8 lat. A mówią, że faceci szybko się odnajdują przez taką niezdycydowaną kobietę

Gość gość
Ja mam taka nadzieje, ze jednak minie to zauroczenie. Mam pytanie czy macie kontakt ? Widujecie sie ?

Gość gość
Tak, codziennie w pracy. Łatwo nie jest..:-(

Gość gość
Rozumiem Cie doskonale, poniewaz jestem w podobnej sytuacji. Tez tesknie za nim juz 4 miesiac, o tyle jest trudniej, ze mieszkamy w tym samym bloku. Moj mowil, ze mnie kocha, no ale chyba zrozumial pierwszy , ze nie bedziemy nigdy razem i wycofal sie bez slowa.... Wiem jak to jest, wiec uszy do gory, z czasem na pewno emocje opadna, a moze i zapomnimy??? Trzymam kciuki i za Ciebie i za siebie tez.

Gość gość
Nigdy nie padło słowo kocham.. Nie wprost.. Ale dostał to co chciał i się skończyło. Najgorsze, że muszę go codziennie widywac. Nie chciałam uczuć. Miał być tylko sex..