Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres

Polecane posty

Gość gość

Witam , dziewczyny czy jeśli nie mam zachwiań hormonalnych zawsze mam regularne miesiączki i nie brałam i nie biorę tabletek anty, to czy jeśli byłabym w ciąży zatrzymałby mi się okres

Gość gość
Tak, nawet jeśli miałabyś nieregularny okres, to by się nie pojawił po prstu

Gość gość
ale wiele czynników jeszcze sprawia, że go czasami nie ma i nie jest to ciąża, np zmiana klimatu(u mnie się sprawdza przy regularnym okresie) , przeziębienie , antybiotyk..

Gość gość
ja normalnie mam okres, od ostatniego wspołżycia minęło już prawie 3 miesiące od tego czasu miałam dwa okresy, tyle się naczytałam o krwawieniach w ciązy i po prostu mam schizy.

Gość gość
zrob test dziecko i bedziesz wiedziec czy to ciaza ja piepsze czy to takie trudne? a nie dup e zawracacie takimi bzdurami

Gość gość
czy powinnam się bać?

Gość gość
zrob test kurna !!! jaka idiotka, zrob test jak bedzie negatywny idz do ginekologa jak nie dostaniesz okresu

Gość gość
robiłam testy - negatywne

Gość jghjd
Nikt ci nie da odpowiedniej rady przez neta. Nawet jak ma się regularny cykl to on się może rozregulować i wcale nie przez ciążę. Poza tym będąc w ciąży też można mieć okres. Kup test ciążowy i zrób. Jeśli wyjdzie ci że ciąża no to ciąża, jeśli nie a okresu dalej nie będzie to do gina. Zresztą w obu przypadkach najlepiej do ginekologa.

Gość gość
mozg masz? ze puytasz tu na kafe, idz do lekarza, PROSTE!!!

Gość jghjd
Po co testy od razu. Żeby potwierdzić ciążę wystarczy jeden test ciążowy ale wykonany rano i jeśli okres się spóźnia tydzień. Śmieszą mnie dziewczyny które robią kilka testów obojętnie czy są w ciąży czy nie, to idiotyzm. To tak jakby założyć 2 warstwy prezerwatywy myśląc że 2 to pewność 100% :D

Gość gość
alw wy umiecie czytac?? ja mam normalne okresy, nastepny powinnam dostać 19.10 dwa poprzednie miałam normalnie, a nie wspołżyłam od prawie 3 miesiecy

Gość gość
a co nas to obchodzi ???????!! idz do lekarza to sie dowiesz, jasnowidzami nie jestesmy zzieleniala kretynko, albo na dobranocke lec juz pora.

Gość gość
RADA : idz do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie zawracaj juz d**y.

Gość jghjd
A ty umiesz czytać? Napisałam ci że kobieta może mieć okres w ciąży. Po co w ogóle temat tego typu na kafe skoro takie rzeczy można przeczytać na forach "medycznych" typu ABC... albo spytać swojego ginekologa.

Gość gość
Okres w ciąży jest niemożliwy.

Gość gość
Ty jesteś jakaś głupia widocznie :D Masz normalnie okres, następny masz dopiero dostać za 10 dni, współżyłaś 3 miesiące tamu i ROBIŁAŚ TESTY CIĄŻOWE mając normalne cykle :Skoro te wszystkie testy były negatywne to raczej w ciąży nie jesteś. Ręce opadają....

Gość jghjd
"Okres" w ciąży jest możliwy. do edukuj się ;) Czy tylko jak mam wrażenie że gadam z gówniarzami? Spadam stąd, nie chcę się uwstecznić 🖐️

Gość gość
Okres w ciąży nie jest możliwy. Sama się doucz.

Gość gość
każdy pisze co innego i już nie wiem komu mam wierzyć