Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna czyli dziwnaa

kilka rzeczy których nigdy nie robiłam i czuję się przez to dziwakiem

Polecane posty

Gość Inna czyli dziwnaa

oceńcie czy słusznie: mam 25 lat i nigdy: 1. nie całowałam się 2. nie byłam na randce 2.a. (o seksie nawet nie będę wspominać) 3. nie kupiłam ani nie sprzedałam nic na allegro 4. nie byłam na wczasach 5. nie byłam na żadnym koncercie 6. nie jadłam kebaba 7. nie prowadziłam samochodu 8. nie byłam na weselu

Gość gość
A palcówe se robiłaś?

Gość gość
przesrane masz to życie

Gość fdfd
Jak częstko klikasz myszką ?

Gość fdfd
Jak często klikasz myszką ?

Gość gość
nie nie jesteś inna,masz swoj swiat! :-)ja nie mam faceta bo nie chcę ogona w życiu,choc miałam.dzieci itp.nie chcę! wesela to cyrk! i jakoś żyję po swojemu bez ograniczeń!

Gość gość
haha dlaczego piszecie że ma przesrane życie?? bo nigdy nie jadła kebaba????paadne nie każdy musi być kierowcą, nie każdy msi chodzić na wesela czy koncerty

Gość Inna czyli dziwnaa
9. nie zgłosiłam sie do odpowiedzi na lekcji 10. nie ustapiłam starej kobiecie miejsca w tramwaju 11. nie robilam kupy w krzakach 12. nie byłam w kościele 13. nie jechałam na rowerze

Gość gość
Ja nigdy nie bylam u fryzjera,ani u kosmetyczki.Wlosy mam dlugie,naturalnie krecone,wiec nie mam takiej potrzeby.Z cera klopotow brak,dbam o facjate domowymi sposobami.Samochodu tez nie prowadzilam,nie jezdzilam na lyzwach,nie bylam w dziecinstwie na zadnym obozie,nie poszlam do bierzmowania,nie bylam za granica,itd..I co,nic.Jest git.

Gość gość
1. nigdy nie pracowałam, 2. nie byłam podrywana przez przystojnego faceta, 3. nie miałam piatki z matmy/fizyki/chemii. 4. nie uprawiałam seksu z kims innym niz mój facet (25 lat mam) 5. nigdy nie dostałam kwiatka bez okazji 6. nie miałam długich włosów 7. nie farbowałam włosów 8. nie leciałam samolotem

powiem tak, nie wszystkiego trzeba próbować ;) Każdy mógłby coś tam napisać, chociaż nie powiem - wasze listy są dość długie ;)

Gość gość
9. nigdy nie byłam na obozie, kolonii 10. nie byłam nad polskim morzem 11. nie usłyszałam od mamy ze mnie kocha 12. nigdy nie miałam zwierzaka 13. nie miałam dobrych stopni w szkole 14. nie usłyszałam czegoś miłego od rodziny

Gość gość
" 1. nigdy nie pracowałam, 2. nie byłam podrywana przez przystojnego faceta, 3. nie miałam piatki z matmy/fizyki/chemii. 4. nie uprawiałam seksu z kims innym niz mój facet (25 lat mam) 5. nigdy nie dostałam kwiatka bez okazji 6. nie miałam długich włosów 7. nie farbowałam włosów 8. nie leciałam samolotem"--------> sorry, ale po twojej wypowiedzi uważam cię za rozpuszczoną paniusię która nie wie co to prawdziwe problemy..

Gość gość
" 1. nigdy nie pracowałam, 2. nie byłam podrywana przez przystojnego faceta, 3. nie miałam piatki z matmy/fizyki/chemii. 4. nie uprawiałam seksu z kims innym niz mój facet (25 lat mam) 5. nigdy nie dostałam kwiatka bez okazji 6. nie miałam długich włosów 7. nie farbowałam włosów 8. nie leciałam samolotem"--------> sorry, ale po twojej wypowiedzi uważam cię za rozpuszczoną paniusię która nie wie co to prawdziwe problemy.. tak to prawda jestem rozpieszczona... brak miłości rekompensowany pieniędzmi

Gość gość
Siema, opowiem ci abyś wiedziała, że na wszystko przyjdzie czas, a jak nie przyjdzie to kij mu w oko i po ci to :D W grudniu skończę 25 lat 1. nie całowałam się - dopiero w tym roku pierwszy raz 2. nie byłam na randce - dopiero w tym roku pierwszy raz 2.a. (o seksie nawet nie będę wspominać) 3. nie kupiłam ani nie sprzedałam nic na allegro - tu akurat działam, ale nie jest jakieś szczególnie ważne w życiu wydarzenie :) 4. nie byłam na wczasach - jeżdżę od dziecka z rodzicami na tanie wakacje nad jeziorem 5. nie byłam na żadnym koncercie - nawet na takim małym, wiejskim/małomiasteczkowym nie byłaś? :) 6. nie jadłam kebaba - ja też nie i nie chcę mi się 7. nie prowadziłam samochodu - ja też nie 8. nie byłam na weselu - miesiąc temu byłam pierwszy raz u swojej kumpeli z dzieciństwa

Gość gość
A zdarzyło ci się w dzieciństwie macać kupę lub zdechłego ptaka patykiem? To nie jest prześmiewcze pytanie :)

Gość Inna czyli dziwnaa
dobra, z tym kebabem przesadziłam...nie mam traumy z tego powodu że nie jadam kebabów. chodzi mi o to, że wielu rzeczy w życiu nie doświadczyłam i to się już raczej nie zmieni. coraz bardziej odsuwam się od ludzi, nigdy nie będę w związku i nie zapowiada się żeby w kiedykolwiek było mnie stać np na podróze, wczasy, koncerty....

Gość gość
1. nigdy nie paliłam ani papierosow ani trawki 2. nie próbowałam narkotyków 3. Nie bylam na wagarach 4. Nie pilam coli Light 5. Nie uprawialam analu 6.nie mierzylam nikomu dlugosci czlonka 7. nie wkrecalam rodzicow 8. nie przeszukiwalam mezowi kieszeni 9. nie czytalam pamietnikow dziecka 10 ani niczyjej prywatnej korespondencji 11. nie mialam sw komunii ani bierzmowania 12. nie zglaszalam sie do odpowiedzi 13 nie mialam egzaminu poprawkowego 14. nie umiałam skakać przez kozła i zupelnie dobrze mi sie z tym, zyje .

Gość gość
Koncerty bardzo często bywają darmowe. Wycieczki też można mieć fajne, do w miarę bliskich miejsc w kraju, zawsze znajdzie się coś ciekawego, czego nie widziałaś. Inną sprawą jest że wycieczki, koncerty a nawet i żarcie kebabów jest przyjemniejsze w gronie ulubionych znajomych, jak się ma średnio w tym aspekcie to i inne leżą :/

Gość gość
beznadziejni jestescie:) i jeszcze sie tym chwalicie:P hehe

Gość gość
Co to jest sukces: dla mnie jest to mało co robić i leżeć pod drzewem.Ibede szczesliwy

Gość gość
Nie chwalimy się. Ja sama sobie podliczę czego nie robiłam,nie jest to ani przechwalanie się (co za pomysł w ogóle),niektórych punktów się wstydzę. 1. nie całowałam się,nie trzymałam za ręke z facetem 2. nie byłam na randce 2.a. (o seksie nawet nie będę wspominać) 3. nie kupiłam ani nie sprzedałam nic na allegro 4.kebaba jadłam,ale tylko domowego ;) i nie jadłam wielu innych potraw,np golonki,steków,dziczyzny,kaczki,nie pamiętam już jak smakują hamburgery,nie jadłam longerów,nic z burger kinga i innych ''fastfódowni'' poza makdonaldem i kfc. Nie jadlam homara,kawioru,szparagów 5. nie poszlam do bierzmowania 6.nie bylam za granica 7.nigdy nie pracowałam, 8. Z fizyki i chemii też nie miałam piątki nigdy,a z matematyki tylko w podstawówce 9.Nie farbowałam włosów 10. Nie leciałam samolotem ani nie płynęłam statkiem,nie jechałam na motorze 11. Nad morzem byłam ale za to nad jeziorem nigdy 12.nigdy nie paliłam ani papierosow ani trawki i nie próbowałam narkotyków. 13. nigdy nie zrobiłam fikołka ani gwiazdy,nie jeździłam na nartach 14. nie byłam na studniówce,ani w żadnym klubie na takiej prawdziwej imprezie ... 15.Nie upiekłam ciasta,nic nie upiekłam 16.Nie ugotowałam mięsa 17.Nie prasowałam 18.Nie myłam okien 19.Nie grałam w pokera 20.nie wymieniłam żarówki 21.nie byłam w Warszawie,wrocławiu,poznaniu i wielu innych polskich miastach 22.Nie spałam w namiocie 23.Nie byłam w filharmonii,urzędzie pracy,sądzie ani na policji 24.Nie chodziłam w szpilkach ani glanach 25.Nie miałam półpaśca,szkarlatyny,świnki,grypy