Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka mała ja

dziwne objawy podczas miesiączki

Polecane posty

Gość taka mała ja

witam, mam 18 lat i pewien problem. dzis dostalam okresu, ktory spoznil mi sie tydzien. jak to zwykle u mnie bywa pierwszego dnia myslalam ze umre z bolu. bardzo zle sie czuje. w szkole momentami myslalam ze zemdleje z bolu i podbijalo mnie na wymioty :/ gdzie sie polozylam czulam jak serce szybko mi bije, jakby mialo mi zaraz wyskoczyc, pulsujacy bol glownie nog i kompletny brak sily. przy wczesniejszych miesiaczkach nie zauwazylam takich objawow, zazwyczaj byly typowe np bol podbrzusza czy plecow. teraz takie oczywiscie tez sa ale bardziej niepokoja mnie te nowe.. przepraszam ze napisalam to tak chaotycznie ale nie moge kompletnie zebrac mysli. nie wiem czy to moze miec jakikolwiek zwiazek ale dodam ze ok 2 tyg temu mialam problemy z moimi kobiecymi narzadami a mianowicie gdy rano wstalam zauwazylam ze spuchla mi lewa warga, robilam okłady z rumianku i szałwii i przeszlo. moze ktoras z Was miala podobne objawy? troche sie wystraszylam dzis, nigdy az tak ciezko nie przechodzilam miesiączki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować