Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buziaczki dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Witam Was wszystkie, dzisiaj przeczytalam bardzo ciekawy artykul o calowaniu dzieci w usta przez czlonkow rodziny zwlaszcza babcie... jestem ciekawa waszej opinii tutaj na forum. Czy Wam to przeszkadza i jesli tak to jak zwracacie uwage takiej babci czy cioci? Pozdrawiam

Gość gośćparoovveczka
Ja swoich dzieci nigdy w usta nie caluje,dla mnie calowanie w usta ma kontest erotyczny. Nikt jeszcze do nich nie wyskoczyl z caluskami w usta,nie mam pojecia,jak bym zareagowala. Zachwycona bym nie byla

Gość gość
Zdarza się że ktoras z babc pocaluje moje dziecko w usta. Nie za bardzo mi się to podoba ale głupio mi zwrócić im uwagę. W dodatku moje dziecko się nauczyło tego. Nie da się przecież wytłumaczyć 13 miesięcznemu dziecku żeby nie calowalo nikogo w usta

Gość gość
w usta córy załuję tylko ja i mąż. Gdzie tu kontekst erotyczny? o.O Przecież wiadomo, że nie z języczkiem :o zwykły buziak. Z resztą z koleżankami tez się cmokam w usta na powitanie :D

Gość wiśnióweczka
nie całuję dzieci w usta i nikt ich nigdy w ten sposób nie całował, nie podoba mi się taki buziak