Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza czy kolejne rozczarowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Teoretycznie dzisiaj powinnam dostac okres (teoretycznie, bo cykle mam nieregularne, srednio co 26 dni). Dzisiaj 3 dzien leci ze mnie w niewielkich ilosciach, ale stale sluz, lekko zabarwiony na rozowo-brazowo, z grudkami. Mam znacznie wieksze piersi, sutku zmienily kolor na lekko-brazowy. Temp. utrzymuje sie na 37,2-37,3. Myslicie, ze to ciaza ? Zrobilam dzisiaj test, wyszla bardzo jasniutka druga kreska, albo tak bardzo chcialabym ja widziec..... dodam, ze od pol roku staramy sie o fasolke. Dzieki za pomoc !

Skoro test wyszedł pozytywny to gratulacje :) A taki sluz sie zdarza. Ja na Twoim miejscu poczekalabym jeszcze tydzien i ponownie wykonala test ja tak mialam i okazalo sie ze to byla biochemiczna Tobie zycze oczywiscie zdrowej ciazy. Powodzenia :)

Poczekaj kilka dni jak nie dostaniesz okresu to zrob test. A moglo byc tak jeszcze ze kreska slabiutka bo cos zaczelo sie dziac ale sie niestety skonczylo wczesne poronienie i zaraz bedzie okres

Gość gość
Poki co bez zmian, jak sie cos uda (bo innej opcji nie zakladam) to dam znac :-) poki co 3majcie kciuki !

Gość gość
Ewidentnie wczesna ciaza :-) udalo Wam sie :-) :-) :-) :-) powodzenia