Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po kursach lub collegu

Polecane posty

Gość gość

Czy po kursie badz collegu mozna dobrze zarabiac w Anglii? Czy tylko po dobrych studiach?

zależy jaki kurs. Jest kilka po których można dobrze zarabiać...ale to raczej nie będzie "fashion design".

Gość gość
Zarabia sie dobrze gdy sie zdobedzie doswiadczenie. To podstawa, bez tego kursy, college i nawet studia to nic nie warte papierki.

Gość gość
Na studia bym dzis w UK nie szedl, 9000 f za rok to jakas pomylka. Do tego za cos tez zyc musisz...

Gość gość
Bankowosc? Podobno bez studiow mozna sie dostac

Gość gość
Do banku? Jest latwo sie dostac., ale za minimalna i taki stres, to ja dziekuje..

Gość gość
W banku za minimalna????

Gość gość
Zalezy cos sie chce robic w banku. Jesli pracowac za okienkiem, to tam malo placa. Ale mozna pracowac w bankowosci i ubijac milionowe transakcje. Wtedy sie jezdzi porshakami.

Gość gość
Przeciez mozna zaczac od tego "okienka", ale robic kursy, szkolenia, doksztalcac sie i piac do gory = lepiej zarabiac.

Gość gość
Na okienku proponowano mi minimalna, 6 30 cos tam, nigdy w zyciu, juz wole pracowac w biurze, mozna sie pchacndo gory, ale do tego potrzebne sa juz studia, specjalizacje, i dobre uklady..

Gość gość
Moze jeszcze inacze napisze, z mojego punktu siedzenia, nie mozliwe bylby studia, i pogon za awansem, mam 2 malych dzieci, ale jezeli bylabym bezdzietna i sama, to czemu nie;)

Gość gość
6.30 "na okienku", gdzie?

Gość gość
moja przyjaciółka pracuje w Barclays w obsłudze klienta i zarabia 1200 na rękę miesięcznie!!!

Gość gość
HSBC zarabiaja w "okienku " 1230 miesiecznie a stres i uzeranie sie z kilentami non stop

Gość gość
Ale czemu sie dziwicie? Przeciez to prosta praca i nie wymaga zadnych wiekszych filozofii. To ile by mieli placic £2000???

Gość gość
to jest prosta praca??? ja na sprzątaniach zarabiam więcej! a jaka różnica w odpowiedzialności - tam przez ręce przechodzą ci grube pieniądze a ja mogę najwyżej potłuc wazon!

Gość gość
A jaka? Prosta prace, nie potrzeba nawet wyzszego wyksztalcenia. Juz nie przesadzajcie. Ile maja niby placic?

Gość gość
zazwyczaj jest tak ze znajdujesz w miare rozsądną prace potem wysyłają cie na kursy i zaczynasz się doskonalic jak jesteś dobrym pracownikiem to masz szanse na awanse i lepsze zarobki, a co po kursie lug collegu znajdujesz prace za najniższą

Gość gość
A Ey jak zawsze biadolicie. Przeciez wiekszosc ludzi gdzies kiedys zaczynala, nawrt od tej minimalnej, ale nikt nie kaze Wam cale zycie tyle zarabiac... Trzeba miec ambicje jakies.

Gość gość
gość Ale czemu sie dziwicie? Przeciez to prosta praca i nie wymaga zadnych wiekszych filozofii. To ile by mieli placic £2000??? xxxxxxxxxxxxxxx no patrzcie!!! a w Polsce do siedzenie w bankowym okienku potrzebne są przynajmniej dwa fakultety i nie zarabia się najniższej!!!

Gość gość
A tu nie trzeba 2 fakultetow i tez nie zarabiasz minimalnej!

Gość doremifasolla
Dwa facultety, jeden z lopatologii a drugi z pasjansjologii.

Gość gość
W Anglii jakakolwiek praca polegająca na kontakcie/obsłudze klienta powinna być ekstra płatna ze względu na całą masę czarnych cwaniaczków złodziejaszków i śmierdzących turbanów, których trzeba obsługiwać. Podejdzie ci taki jeden z drugim do biurka czy okienka to czasami masz ochotę nałożyć klamerkę na nos. A jakie to wyszczekane i bezczelne.