Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek Bi

Maćkowe Ploty

Polecane posty

Gość gość
maciek bi co nowego :)

Gość gość
Dawaj Maciek Bi bo twoje mierne podroby piszą u Maciusia podbijajac mu temat.

Gość gość
maciek bi co słychać :)

Ebola 🖐️ czyli witam w jezyku bantu. Tak napisal do mnie czytelnik z Dorzecza Kongo. Przypuszczam ze to selekcjoner panujacej rasy bialej polujacy w tamtejszej okolicy na gnu czy guano , dokladnie nie wiem jak sie tamtejsza zwierzyna wabi. Calkiem mozliwe ze jest to w prostej linii potomek brytyjskiej rodziny krolewskiej przebywajacy w dawnej kolonii i moze wkrotce sama krolowa dowie sie o moim blogu. Jestem taki podekscytowany. Chcialbym dostac tytul szlachecki. Siedze na forum od 8, 9 rano do 2 w nocy i rozpowszechniam wiedze o blogu wsrod coraz szerszej rzeszy czytelnikow. Stalo sie to juz moja misja. Na blogu zmieniam codziennie jedna lub dwie literki i komunikuje to wszystkim fanom. Chetnie przyjmuje tez sugestie porady i pomoc, przeciez sam nie bede tego robil, jestem od wyzszych zadan. Kamila spelnia wszystkie moje zachcianki w ekspresowym tempie ale nadal nie jest w moim typie. Chetnie przyjalbym na asystentke ponetna Alicje ale to jeszcze troche bajeru bedzie wymagalo, na razie zgrywa niezainteresowana. Najwiecej uwag jest na tema zdjec, ze nieapetyczne albo nijakie. Razem z wujem adwokatem, ktory chroni moj blog prawnie, poszlismy wczoraj do znanego wieziennego artysty Romualda Z. ktory wisi wujowi przysluge. Nie wysypal w sledztwie ze wuj mial tam wspoludzial i wuj trzyma jego dzialke jak wyjdzie, czy cos takiego. Artysta za friko stworzyl super odjechana aranzacje potrawy na moj blog, zobaczcie to jest cos h ttp://zapodaj.net/9f6da2aaabf78.jpg.html Na tym koncze audiencje w temacie zlych zdjec, jesli ktos sie nie zna na sztuce to juz nic nie poradze. Napisalem do Ugotowanych ze wystapie jesli gwarantuja wygrana i podwojenie nagrody, po prostu rozwalam system :) Co jeszcze z nowosci... nic istotnego, Natalia wyprowadzila sie do murzyna, ale to kwestia dwoch tygodni, po Marszu Niepodleglosci zamowilem juz skinow i problem dzikusow na mojej klatce przestanie istniec a biala k***e maja w gratisie za fatyge. Nabor na druga asystentke trwa. Zglaszajcie sie dziewczyny, a ja ide odpowiadac na liczne zapytania, ktore przyszly na bloga z Antarktydy, Birmy, Papui Nowej Gwinei i Bialego Domu, mam nadzieje ze nie od czarnego. Chyba wiecie juz na kgo glosowac w plebiscycie Blog roku, kategoria Pisane na Dopalaczach? Licze na Was 🖐️

Z ostatniej chwili. Moj blog zostal przyjety do zrzeszenia Milosnikow Gnoju. W sumie nie zglaszalem sie tam, widocznie jakos pokojarzyli, a im wiecej rozglosu tym wiecej kasztanow sprzedam, wiec jestem za 🖐️ Z tej okazji caly dzien powisi u nas ich baner z uroczym zwierzatkiem, wbijajcie http://zapodaj.net/43f4d2b700c3a.jpg.html

Gość gość
JESZCZE JESZCZE JESZCZE

Gość gość
Maćku bi więcej zdjęć prosimy :)

Gość gość
Maćku bi kocham cię :)

Gość ile cm
Masz dużego penisa ? Jesteś Pas ? :D

Edzien Edobry 🖐️ dobre nie? Nawet nie czuje jak mi takie genialne zagrania wychodza. Na przyklad wczoraj posiedzialem troche dluzej w pracy, piecdziesiat postow wiecej piechota nie chodzi. Lecz glownie dlatego ze chcialem utrafic w godzine zamykania warzywniaka. Zawsze tak robie.Udaje ze wlasnie przechodzilem obok, pani stasia zabiera sie za chowanie skrzynek z towarem ,to ja bach zwarty i gotowy do pomocy. Dostaje potem gratisowe zakupy, wszystko co jej zwiedlo albo skislo tego dnia. Dziwne, ale czoraj poklepala mnie na odchodne po policzku i powiedziala: modle sie za ciebie chlopczyku, bo to nie twoja wina ze sie taki urodziles. Pewnie chodzilo o to, ze zostala moja fanka, moze slyszala o blogu? Wlasnie, bo na blogu wisi moja nowa propozycja z produktow od pani stasi http://zapodaj.net/24bfa97b00507.jpg.html Konkuruje z aranzacja Kamili, ktora mnie troche zabolala. Ludzie sa slepi i chwala jej salatke szmatke, ze tam rzodkiewki ladnie opieprzyla a serwetka niepodarta, obiektyw niezaparowany. Kompletnie nieistotne szczegoly, ale ludzie sa tak malostkowi, co zrobic. Niedlugo zreszta caly blog Kamila wybuduje i wtedy ja kopne w ten tlusty zadek. Wiedzieliscie ze ona byla grubaska? mentalnie juz zawsze , bedzie. Nie toleruje tlusciochow, chyba ze pracuja za frajer i jeszcze machaja ogonkiem. Jak swinka, heh, ale zabawne skojarzenie:) Teraz pracuje nad zabawna historyjka , ktora umieszcze na blogu. Waham sie pomiedzy historia o tym jak porysowalem wspollokatorce jej ulubiona plyte DVD, a tym zdarzeniem , kiedy nanioslem wiadrem blota na klatke schodowa umyta przez asfalta. Co byscie woleli?

Po namysle , wstawie jednak zdjecia z ostatniej podrozy. Szukalem jak zawsze darmowej podwozki z pracy do domu. Niepostrzezenie wskoczylem na tyl smieciarki, czesto tak robie i jest wporzo ale tym razem zahaczylem sznurkiem od kaptura (wiadomo ze zalozylem kaptur na glowe, ktos by dostrzegl przdstawiciela midlle class na smieciarze i bylbym spalony na dzielnicy). nie moglem sie odczepic i tak jechalem. Jechalismy jechalismy. W koncu sie zorientowalem ze ten woz zjezdza do zajezdni. Pomyslalem ale przygoda, zobacze wysypisko. I tak sie stalo, ze mam teraz serie zdjec z I'phona z tego niesamowitego miejsca. Poniewaz caly reportaz chce zglosic do National Geografic, wiec zebyscie nie ukradli zdjec i nie wyslali jako swoje, dam tylko jedno. Z miejscem gdzie medytowalem o przyszlosci, karierze, wlasnym domku i basenie. Bardzo mnie zainspirowalo, bylo tam naprawde magicznie. : http://zapodaj.net/224a0ec11af5d.jpg.html Wy na pewno nie potraficie odnalezc takich perel w swoim otoczeniu, nie na darmo w angielskich slumsach, zwa mnie Magic.

Gość gość
Hahaha kocham cię :)

Gość GAY BEZ JAJ
:D Maciek kocham cie ;)

Gość gość
maciek bi jak tam po święcie zmarłych ?

Esta Maniana🖐️ jak mawiają moi przyjaciele z Wegier. Jestem po Swietach, wesołych, radosnych i zakonczonych rozdawaniem prezentow. Bardzo lubie listopad. Dostalem w przeliczeniu na pieniądze 549 zlotych, w przeliczeniu na kasztany 4 sztuki. Ja to umiem robic interesy. Kupujcie kasztany ze sklepu internetowego, bo już zrobilem zaliczke na wycieczke, reszte musicie oplacic wy, Drodzy Czytelniki Dzis podaje przepis na sos boloński i bigos. Robi się je tak samo. Odkrecamy sloik do babci. wylewamy zawartość do naczynia typu rondel od rodzicow, stawiamy na kuchence gazowej lub elektrycznej, zależy co wam rodzina kupila, wlaczamy gaz lub prad, jak wyżej, tylko uważajcie, zeby w kuchence gazowej nie szukac pradu, a w elektrycznej gazu, hehe. Potem pilnujemy podgrzewania szykując gustowna aranzacje. Poniewaz jestem zdolnym kucharzem pokroju Gordona Ramseya, pozwalam sobie na dodanie kilku skladnikow od siebie, ale wy raczej tego nie robcie, za wysokie progi. Do bolonese dodaje zwykle tuńczyka, fete, oliwki, kurczaka i plajster glillowanej swini, a do bigosu, to jak leci kilka innych sloikow od babci, klopsowa, pomidorowa, makaron, nie mam przepisu pod reka ale jak przypomnicie z tysiąc razy to moze napisze, chociaz nie przypuszczam. Pozniej zamieszcze zdjecia bo jeszcze nie dopracowalem aranzacji, a u mnie wszystko musi być na tip top, jak wiecie. To tymczasem polem lasem 🖐️ jak mawiaja zabawni ludzie do ktorych naleze ja i Prezes.

Gość gość
to czekamy na zjawiskowe zdjęcia tych frykasów:D

Enedue rabe 🖐️ Strasznie mnie poganiacie ze zdjeciami, ludzie, nie macie swojego zycia? Stworzcie cos sami, pstryknijcie fotke i znajdzcie idiotke ktora wam to opracuje wtedy uscisniemy sobie dlonie jako wybitni przedstawiciele polskiego patriotycznego biznesu. Poza tym ja robie obiad zawsze okolo godziny 21. Chodzi o to zeby Natalia juz go nie jadla. Ona dba o linie, ja zawsze czestuje wiec nie wychodze na chytrego a ona i tak nie korzysta zeby nie przytyc od jedzenia na noc. Sloiki mam obliczone na jakies dwa tygodnie, oczywiscie nie jem codziennie odgrzewanych kotletow. Dwa razy zaprasza dziewczyna na sushi i placi i dwa razy zapraszam ja na pizze i place. W restauracji zawsze place ja zeby kelner sie nie smial a potem rozliczamy sie w domu, to jest wlasnie partnerski zwiazek. Z wczorajszym zdjeciem obiadu byl tez klopot taki ze ustawilem aranzacje i zadzwonil dziadek.Wyszedlem rozmawiac na balkon, bo dziadek slabo slyszy i musze krzyczec do sluchawki czesto intymne rzeczy typu ile razy sie wyproznialem i szczegoly o konsystencji albo o pozycjach w jakich bralem te swoja darmowa dziwke. Dziadek jest stary ale jary :) w naszej rodzinie to norma. W kazdym razie jak wrocilem to sie okazalo ze Natalia posprzatala misternie przygotowana aranzacje, co tlumaczyla tym ze byla przeknana ze jakis kot wszedl przez otwarty balkon i sie nam w domu zesral. Wygrzebalem moje cudenka z kosza i szybko zaaranzowalem genialne posuniecie. Mix sosu bolonese z bigosem, w dodatku z artystycznymi efektami rozmycia co jezcze bardziej podkresla smak jakiego mozecie sie domyslac. Wezcie smialo papierowe torebki w dlon i mozecie otwierac link bez obaw: http://zapodaj.net/50352c6b6e8e6.jpg.html