Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek Bi

Maćkowe Ploty

Polecane posty

Na blogu wiele nowosci. Zmienilem czcionke i uklad zdjec. Dodalem interesujace zdjecia grobu dziadka wraz z reklama zakladu kamieniarskiego Najtansze Nagrobki. Juuupii! mamy pierwszego reklamodawce na blogu:).W przyszlym miesiacy powinnismy pojawic sie w artykule Forbesa "Mlode wilki internetu, drzyjcie starzy wyjadacze i szafiarki", dzwonil do mnie sam redaktor naczelny, chociaz glos podobny do Wojewodzkiego, ale to sie zdarza.

Siedze wiec teraz i zbieram materialy do wywiadu- rzeki jaki ze mna przeprowadza. Pokaze swoje poczatki, gdzie zlapalem bakcyla gotowania:http://zapodaj.net/473542308259e.jpg.html i gdzie spedzilem trzy dni przetrzymywany przez pierwszych degustatorow mojego obiadu:http://zapodaj.net/4421949e7560c.jpg.html Na koniec zaprezentuje dokad doszedlem ja dzis rekin biznesu mlody polski intelektualista, mysliwy, pisarz, scenarzysta, zeglarz, zongler i imaginator:http://zapodaj.net/3e11de887e8ad.jpg.html

Gość gość
Super:-) Ryję ze śmiechu:-D Nic dodać,nic ująć!!

Gość gość
Maciek sprzedales juz jakies kastany? jesli tak, to kto kupil?

Gość gość
jak ci się chce.. :o maciek b jest żenujący, ale ty jeszcze bardziej

Gość gość
a ty czytasz obu zenujacych to jest dopiero zenada:d

Gość gość
bedzie dzis cos jeszcze?

ha ha :D ciekawe, co na to rondel chyba go to trochę rusza, bo wszędzie musi wsadzić swój nos, a tu zero komentarza :)

Gość gość
Maciek bi jak tam ?:D

Gość gość
Maciek bi co u ciebie?

Szczesc Bor, Darz Boze 🖐️ Siemacie ludzie bo ja wybornie. Co nowego? Nie bylem na marszu niepodleglosci bo za daleko i rabnalem zdjecie z innego blogu bo nie bylo zabezpieczone. Marsz byl w Krakowie. Nigdy jeszcze nie bylem w Krakowie, a lubie jezdzic tylko tam gdzie bylem dziesiatki razy jak Jastarnia na Helu, wiec wiadomo bylo ze odpada. Niech sie na drugi raz zastanowia nad lokalizacja to moze uswietnie pochod swoimi pryszczami. Co do zdjecia potrawy, to autorka zawsze moze sie zwrocic do moje kancelarii prawnej, to ona ma jakis problem, przeciez jej nie zabronie, ludzie sa dziwni, nic mnie juz nie zdziwi, tyle zazdrosci wokol mnie. Wiecej tej rozdetej afery komentowal nie bede. Jestem autorem kulinarnych gniotow, potencjalnym mysliwym, bajkopisarzem forumowym i surferem internetowy,, a to zobowiazuje. Zapamietajcie wszyscy Fani Macka, kradna cyganie, ja pozyczam bez zgody. I tego sie bede trzymal w Sadzie. Dziewiata sprawa tego rodzaju, nie robi na mnie ani na moim wuju mecenasie wrazenia. Usmierzaja za niska spoleczna szkodliwosc i moge bawic sie dalej. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Dzwonilem wczoraj do babci Trudzi zeby sie upewnic w swoich trzech podstawowych prawdach i wszystko potwierdzila: Panbuk ma siwa brode i laske Salami jest z osla a ja jestem madrym i dobrym chlopczykiem. Tymczasem 🖐️, bo znowu dobija sie sasiad murzyn. Jest pewien ze mam w domu: tjupa w bajdzo nesfezych sikajpetkach, a to przeciez moja przepyszna kiszona kapusta:)

Gość gość
ciekawe czy pan prawnik wie, ze jest Macka adwokatem?:D

Gość gość
Hahaha dobre:D

Gość gość
Maciek Bi spotkalbys sie z Mackiem B?

Gość gość
ZJEDLIBY CHLEBEK SWIETOJANSKI

Gość gość
Piękne podsumowanie śmierdzącego zlodzieja brawo

Gość gość
ZA PODOBNY DO ORYGINALU:D

Gość gość
prawnik pewnie o tym nie wie bo tez wymyslony, na jego stronie kancelarii nie ma zadnych informacji, kompletnie, a adresy sa az trzy podane zalezy w co sie kliknie.

Gość gość
Maciek bi kocham cię :D

Gość gość
Maciek bi jak tam robiłeś hamburgery?

Gość K U P A
K U P A

Gość gość
Kochany macku bi odezwij się :D

Gość gość
a czytaliście maćkowego bloga. czegoś tak kretyńskiego to nie widziałem od dawna. taki fragment: x "Ja bardzo lubie ryby, zwłaszcza swieże. Mam do nich wielki sentyment, ponieważ mój nieżyjący dziadek Lubek był wędkarzem. Babcia Trudzia zawsze mi powtarza, że gdyby żył (zmarł, gdy miałem 2 tygodnie), to z pewnością zaszczepiłby we mnie wędkarstwo. Postanowiłem jednak sam się tym zająć i od przyszłego roku zaczynam wędkować:)"

Sto lat Sto lat 🖐️ Spiewam sobie dzis od rana, bo kto mi zaspiewa jak nikogo nie ma. Natalia mieszka tydzien na zmiane u mnie i na zmiane u murzyna, teraz wypada u niego Nie zabraniam jej bo chce miec swiatowa zone. Bacie, dziadek, mama i ojciec dzwonili wczoraj z ztczeniami i zadzwonia dopiero za godzine potem w porze obiadu i jeszcze przed przyjeciem ktore wydaje wieczorem. Fotorelacja z moich urodzin ukaze sie rzecz jasna na blogu, bede dodawal zdjecia na biezaco dopoki nie uwale sie w trupa. Na razie wstawiam zeszloroczna bibe u Macka, tak sie bawi middle class. Zaczalem od przyjecia gosci na straganie pani Stasi, wtedy jeszcze byla panem Stasiem. Zauwazcie gustowne i pakowne koszyczki, ktore zainstalowalem aby gosc mogl nabrac do woli cytrusow i po naliczeniu mojej prowizji zaplacic pani Stasi.Koszyczki byly zwrotne, byc moze uzyje ich tez w tym roku:http://zapodaj.net/fcdc565c97060.jpg.html Natepnie wesola gromada przeszlismy do mojego loftu, gdzie goscie oczekiwali jakiegos poczestunku, tak jakby zapomnieli ze go wlasnie sobie nabyli. Po uraczeniu sie kilogramami cytrusow i salaty ktorymi sie obficie czestowalem atmosfera troche zgestniala w kierunku alkoholu. Skad mialem wiedziec ze nie przyniosa swoich flaszek. Przeszukali mi cale mieszkanie co uwiecznilem na zdjeciu jako przyklad niekulturalnego i niewdziecznego zachowania:http://zapodaj.net/149035453f8e4.jpg.html Postraszylem policja i znajoma kancelaria widmo, dzieki czemu zapedy gosci troche wyhamowaly. Opowiedzielismy sobie jeszcze kilka kawalow i anegdotek z naszej korporacyjnej branzy, podalem tez kilka trikow podatkowych bo wiem ze dziewczyny na to leca. Tym niemniej odezwaly sie glosy ze czesc gosci zapomniala ze ma wlaczone zelazko w domu a ktos musial jeszcze wyprowadzic psa. O malo z tego pospiechu wychodzac nie zapomnieli wreczyc mi prezentu. Ale nie jestem jakims frajerem, zeby robic wystawna impreze i prezentu nie wyrwac. Nie jestem tez materialista, prezent jest maly ale cieszy bardziej niz jeszcze mniejszy. Podobno pochodzi z krotkiej, ekskluzywnej serii:http://zapodaj.net/0e27ac676bbf6.jpg.html Nie zazdrosccie tylko zrobcie sami tak udana impreze. Teraz ide skonczyc zastawianie stolu, bedzie po staropolsku, na bogato i w moim stylu. Stol zastawie parawanem i drutem pod napieciem. Kto sie nie zorientuje ten gapa. Hehe juz sie nie moge doczekac 🖐️

Gość gość
:-D :-D :-D

Gość gość
haha dobre:)

Gość gość
daj zdjecia zastawionego stolu :D