Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wielbiciel kaszy jaglanej

Polecane posty

Gość gość

Syn mało co je innego. W sumie to najchętniej nic innego by nie jadł jak dania z kaszą jaglaną. Tyle dobrze, że z nią zje wszystko co dodam, ale czy może? Ma 11 msc. Przejeść mu się może nie przeje bo czy to warzywne czy owocowe dania to multum smaków, ale gdy kaszy nie ma lub za mało nie je :O

Gość gość
pewnie że niech je. To lepiej jakby miał cały czas jeść produkty pszeniczne.

Gość gość
No właśnie kiedyś chciałam tego uniknąć i gdy znajome uparcie dawały kasze manne ja gotowałam jaglana. Jednak kiedyś jadł taką i taką, jadł gryczana, jeczmienna, kuskus, ryż... A teraz tylko jaglana. W krupniku je mieszanki, ale przewaga jaglanej być musi

Gość gość
Ale jaki tak naprawdę problem? Dziecko rośnie, zmieniają się upodobania i smaki , to naturalne. To że dzieciak uwielbia kaszę jaglaną to akurat wcale nie takie złe ;), kasza jaglana to samo zdrowie i nigdy jej za mało w diecie a jeżeli zjada wszystko co do niej dodasz to jeszcze lepiej. Nie martw się, dziecko rośnie i napewno nie zestarzeje się z kaszą jaglaną na łyżce jeżeli o to chodzi.

Gość gość
No po prostu się zastanawiałam czy tak moze. Śniadanie, obiad, kolacja - wszystko z kasza jaglana. Nie problem, ale zastanawiać mi się chyba wolno

Gość gość
no ale ty sie chwalisz czy zalisz bo nie rozumiem?

Gość gość
a którego słowa nie rozumiesz gdy ktoś pyta "czy dziecko może jeść codziennie na każde danie kasze jaglaną?"