Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety i dałem taki opis na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

Jestem 25 letnim szczupłym ekscentrykiem z poczuciem humoru o duszy uśpionego romantyka i niespełnionego artysty. Moje ogłoszenie ma właściwie dwa cele. 1) Poznam wrażliwą kobietę w wieku 18-28 lat z inteligencją większą od chomika, która pomoże mi przebrnąć przez pierwszy stosunek płciowy w sposób zgodny dla obu stron, oczywiście bez żadnych zobowiązań. Twoje doświadczenie nie ma znaczenia. 2) Szukam sponsorki gwarantującej przede wszystkim miejsce dyskretnych spotkań. Do intencji anonsu zalicza się zarówno zwykła rozmowa, towarzystwo, seks (za pierwszy raz oczekuję odpowiedniej stawki) jak i prawie wszystko co nietypowe, np. metaforycznie mówiąc skakanie po ścianach czy czytanie bajek do snu. Wiek absolutnie nie gra roli - byle by szanowna Pani nie wyglądała nawet w makijażu jak Michael Jackson. Status danej osoby nie ma znaczenia - pomijając fakt wynagrodzenia. Koniecznym warunkiem jest brak chorób zakaźnych oraz zachowanie zwykłej higieny osobistej przed każdym kontaktem. Nie interesuje mnie to czy ktoś robi to na co dzień, ale ważne, żeby umyła się Pani przed samym spotkaniem. Pełne warunki i postanowienia do omówienia. Ogłoszenie jest ponadczasowe. Oczekuję jedynie poważnych ofert.

Gość gość
Uśpiony romantyk i niespełniony artysta szuka sponsorki. A lekarza nie?

Gość gość
ponadczasowy prawiczek, ktory chce by ktos mu zaplacil za rozprawiczenie haha

Gość Zuzanna Amelia ææ
Obawiam sie ze Twoje ogloszenie nie bedzie mialao powodzenia.