Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide na PLASTYKĘ BRZUCHA

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny jestem tu nowa, napisze coś o sobie, mam 2 dzieci (2 i 5 lat) po pierwszej ciąży zostały mi WIELKIE ROZSTĘPY OKROPNE OBRZYDLIWE OBLEŚNE! Mój największy kompleks. W ciązy przytyłam 30 kilo. W drugiej ciązy 20 kg. Mam 168 i waże 55-56 kilo. (ostatnio doszłam właśnie do tej wagi) we wtorek jade na PLASTYKĘ BRZUCHA. Strasznie się boje, naprawde, Teraz mam wyznaczony 2 termin bo bylam chora wiec miałam odwołany zabieg. teraz czekam do wtorku. Niby się nie denerwuje a ciągle chodzę zdenerwowana. boje się tego bólu po tego że się nie obudzę, komplikacji itp. Może któraś z was też czeka na zabieg i może... doda mi oduchy ;) Pozdrawiam ;) mamaA ps Zabieg mam w Bydgoszczy

Gość gość
Hej. Ja dziś mam mieć plastykę połączona z liposukcją.niestety jestem lekko przeziębiona, o 17 zbada mnie anesteziolog i podejmie decyzję. Jestem załamana, chciałam to już mieć za sobą. Mam córkę, ma 11 miesięcy. Mega się też boje operacji. Mam te same obawy co ty. Bardzo boje się też rekonwalescencji. Będę o tobie jutro myślała, a jeśli dziś uda się i będę już po to się odezwę

Gość gość
Czesc ;) moja bratnia duszo!!!!!!!! jak się ciesze ze cie mam :) No odezwij się czy jesteś po czy przed :) Czekam z NIECIERPLIWOŚCIĄ... Agdzie masz mieć to robione może daj mi maila to sobie popiszemy :) BUZIAKI I 3MAM KCIUKI I TERAZ MYŚLE O TOBIE ;) POZDRAWIAM SERDECZNIE ALA

Gość gość
Więc chyba koleżanka ma plastykę TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE :) Mam nadzieje że do jutra dasz znać co i jak :) bo ja nadal się boje ;( Też jestem lekko przeziębiona... czekam na info Z WIELKĄ NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!!!!!!!!!

Gość gość
yyyy ale lekarz uswiadomil cie droga autorko ze nie wytnie ci wszytskich rozstepow ? mozna powiedziec ze wszytskie rozstepy jakie masz nad pepkiem obecnie zostan na brzuchu.

Gość gość
Wiem droga koleżanko wiem o tym na szczęście 99% moich rozstępów jest usadowiona pod moim pępkiem :)

Gość gość
Hej, niestety nici z planów. Czekam tydzień czasu. W poniedziałek następny już choćby nie wiem co rozprawie się z tym brzuchem. Dopiero co wróciłam z kliniki. Operacja odbędzie się w Katowicach w klinice chirurgii dr Mazana. Podaj maila to napisze do ciebie. Podtrzymamy się na duchu. W takim razie jednak ty będziesz pierwsza. U mnie anestezjolog powiedział że obawia się ze ta mała infekcja po narkozie pogłębi się i w efekcie gorzej będę dochodzić do siebie. Ciesze się w sumie tydzień odpoczne od pracy i natłoku obowiązków jaki ostatnio mnie rozłożył na łopatki. Pozdrawiam Cię gorąco

Gość gość
czesc mój mail to lucha2004@wp.pl czekam z niecierpliwością :)

Gość savemanamae
o dobrze, że idziesz, warto to zrobić. Tylko trzeba dobrego lekarza wybrać, jakby któraś szukała polecam Osucha, a jak macie pytania związane z tym zabiegiem możecie podawać maile opowiem jak było.

Gość Majka07
Witam serdecznie . Przeszłam plastykę powłok brzusznych 7 grudnia 2013. dochodzę właśnie do siebie po operacji.Wykonałam ją w Warszawie w klinice dr. Szczyta. operacje przeprowadzał dr. Maciej Kulicki.Ja osobiście jestem zadowolona z tego co jest teraz z moim brzuchem,choć rozstępy całkiem nie znikły ,z nad pępka zostały zsunięte w dół . To jednak efekt końcowy będzie zapewne uszcześliwiający mnie. Naciągnięte i przywrócone do pierwotnego stanu mięśnie proste brzucha. Odzyskam dzieki temu talię, wycięty nadmiar wiotkiej ,rozciągniętej z rozstępami skóry. wraz z nagromadzoną tkanką tłuszczową. Choć nigdy nie będe wyglądać jak przed porodami . To i tak jest lepiej ,przecież tu chodzi o nasze kompleksy , z którymi się zmagamy w duszy. Najmniejsza poprawa wyglądu zniszczonego brzucha podnosi samoocenę. Pozdrawiam wszystkie odważne dziewczyny.

Gość gość
Czy kogoś operował dr. Jarosław Markowicz w bydgoszczy ?szukam info o nim poniewaz za 2 tyg mam operacje brzucha.