Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYTUACJA BEZ WYJSCIA POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam mam ogromny problem w zasadzie bez wyjścia maz mnie zdradzil i zostawil z dwójka dzieci on nadal jest z ta kobieta minelo 3lata od naszego rozejścia ja z kolei poznałam faceta zaszłam w nieplanowana ciaze jestem z nim maz nie odwiedzal dzieci wiec mogłam zapomnieć co mi zrobil lecz od pewnego dnia pojawia się chyba przypomniał sobie o dzieciach nie zabronię mu kontaktu z nimi widze jakie sa dzieciaczki szczęśliwe a ich szczęście jest dla mnie ważniejsze mój maz nie placil alimentów wyplacal mi fundusz mój problem polega na tym ze po tych trzech latach gdy on zaczol się pojawiać często myle o nim wspominam jak było nam dobrze brak mi tego nie wiem ale wydaje mi się ze chyba serce mi zaczelo drgac gdy go widze a najgorsze jest to ze ja mam dziecko z innym i już ulozone zycie a on ma nadal ta kobiete w dodatku w ciąży i nie wiem co mam myslec i robic POMOCY

Gość gość
a on chce sie z Toba zejsc ze sie nad tym zastanawiasz?

Gość gość
nigdy nie pojmę jednej rzeczy. Dlaczego nie stawiacie kropek i przecinków? Przecież nie idzie tego przeczytać, jakby ktoś mówił na jednym wydechu

Gość gość
moze zajdz w nastepna ciaze? tepaku?

Gość gość
on nie chce i ja tez nie ale nie wiem co robic

Gość gość
boze... hmmm, a moze nic nie rob??

Gość gość
nie chce stracic tego co mam boje się ze on mi to zniszczy

Gość gość
baba co się kieruje emocjami, a może troche więcej samokontroli i rozsądku, ty jesteś w kolejnym zwiążku bo tak zadecydowałaś a twój były mąż w innym i niech tak zostanie, ja mam jednego pierwszego męża ale pewnie gdybym spotkała się z chłopakiem w którym byłam zakochana jeszcze przed naszym małżeństwem też serce by mi drgało, tak to już jest z naszymi emocjami, jednak w życiu mądry człowiek kieruje się rozsądkiem a nie jak wiatr zawieje