Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszona123

Boję się że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Przestraszona123

Witam. Boję się że jestem w ciąży. Kochałam się z chłopakiem w dni niepłodne. Nie skończył we mnie. Dostałam okres ale dwa dni wcześniej i trwał 4 dni. Na początku plamiłam na brązowo ale potem było normalnie. Dwa tygodnie po okresie dostałam owulacji. Pomocy. Boję się że jestem w ciąży. Mam anemię. czy to coś zmienia?

Gość gość
jak się z kimś sypia to się i takie rzeczy zdarzają

Gość gość
A jakie masz objawy owulacji? I niech ktoś mi tu próbuje wciskać kit, że wychowanie seksualne jest w szkole niepotrzebne! Ciemnogród!

Gość Przestraszona123
Po prostu się zapytałam. Miałam śluz i bolało mnie przez 2 dni równo dwa tygodnie po okresie.

Gość gość
podczas ciąży nie ma owulacji

Gość Przestraszona123
Też mi się tak zdawało. Poza tym jest różnica między krwawieniem które jest podczas ciąży a okresem. Okres miałam 4 dni a po chwilowym plamieniu na brązowo było normalnie. Normalne bóle brzucha. To po prostu strach pewnie. Normalnie okres u mnie trwa 5 dni. Może to po prostu zmiany hormonalne w organizmie.

Gość Przestraszona123
tym bardziej że powinnam być w takim razie w 7 tygodniu ciąży a nie ma żadnych objawów. Tak naprawdę cały cykl wygląda normalnie. I zawsze zapominam brać żelazo na tą anemię. Czy to od anemii mogą być te brązowe plamienia?

Gość Przestraszona123
Jeśli uda mi się przełamać to pójdę. :( przepraszam, że was męczę i dziękuję za pomoc. Ja mimo że się boję to wydaję mi się że nie jestem. W końcu okres i owulacje.. Po prostu zwątpiłam

Gość Przestraszona123
Dobrze, dzięki za radę. Ehh. Na pewno nie jestem w ciąży. Pewnie przez te zaburzenia ten strach

Gość gość
Dobra rada: Nie bierz się za seks jeśli nie jesteś gotowa na ciążę. Musisz oswoić się z myślą, że możesz zajść, bo inaczej chopla dostaniesz i chłopaka wystraszysz.

Gość gość
Moim zdaniem nie jesteś. Dni nie płodne, okres miałaś. Owulacje też. Przecież nie ma owulacji i okresu w ciąży. Występują krwawienia w ciąży. Ale można je rozróżnić od okresu. A co do brązowego plamienia może to zapalenie szyjki macicy. Ale pewności nie mam. Dla mnie w ciąży nie jesteś i sobie nie wmawiaj!

Gość gość
"...Kochałam się z chłopakiem w dni niepłodne. Nie skończył we mnie. ..." Czy tak u ciebie wyglada antykoncepcja?:-):-):-)

Gość Pawelaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poziom edukacji i rozumowania dzisiejszej młodzieży mnie po prostu zaskakuje, rozumiem, że mieszkasz na takim zadupiu że nie wiesz lub nie są dostępne testy ciążowe za 10 PLN oraz w obrębie 1000km od Ciebie nie znajduję się żaden ginekolog który przyjmuje na NFZ a internet złapałaś przypadkiem z satelity ?