Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimakkk

zakochana w przyjaciółce

Polecane posty

Gość alimakkk

wiem ze juz sporo takich watkow bylo ale ja bym chciala sie podzielic moja wlasna historia i moze ktos mi pomoze... wiec zaczne od tego ze jestem dziewczyna i mam 18 lat, mam 4 najlpesze przyjacioki wiec jest nas 5 i jestesmy ze soba strasznie zzyte az zabardzo chyba, spedzamy czas tylko ze soba i z nikim innym. w styczniu tego roku bylam na jakiejs imprezie wlasnie z moja 4 i sie troszke za duzo napilam i zaczelam sie calowac z moja przyjaciolka, nie wydalalo nam sie to wogole dziwne i tam w sumie nala noc sie trzymalysmy razem i sie strasznie duzo calowalysmy. potem oczywiscie nastepnego dnia byl niezreczny moment w szkole i wszystko przemilczaslysmy ale jakos tak co tydzien jak wychodzilysmy na imprezy to sie tak cmokalysmy czesto ale nigdy nie mialysmy na tyle odwago zeby ze soba o tym porozmawiac. tak bylo do maja, wlasnie wrocilam z majowki i jedna z naszych kolezanek robila taka mini imprezke no i tam popilysmy troche wszystkie ale ja i ta moja przyjaciolka zostalysmy na noc i sie polozylysmy na jednej kanapie, no i jakos do tego doszlo ze zaczelysmy sie tak bardzo calowac i sie rozbierac no i w koncu sie przespalysmy. nastepny tydzien byl dla mnie najgorszym okresem w moim zyciu, nie odzywalysmy sie do siebie i unikalysmy sie nawzajem i sklamalabym jesli powiedzialabym ze o niej nie myslalam. po tej sytuacji jak juz wychodzilysmy wieczorem to sie nie calowalysmy az do wakacji, kiedy na plazy mnie jakos cmoknela w policzek i wrocilysmy do mieszkania i znowu sie przespalysmy. w sierpniu tez nastapila podobna sytuacja. powiem ze prawie caly czas o niej mysle i oczywiscie nasze 3 pozestale przyjaciolki to zauwazyly ze cos jest miedzy nami ale nigdy nie poruszamy tego tematu. my we dwie tez nigdy o tym nie rozmawiamy bo chyba nie umiemy, strasznie mnie to meczy bo ona coagle siedzi mi w glowie, gdzy nasze rece sie niechcacy dotkna to moje serce zaczyna bic coraz szybciej. chcialam sie tylko tym podzielic bo juz nie moge tego dusic w sobie i nie mam z kim o tym porozmawiac...

Gość gość
Przespałyśmy się. Czyli?

Gość gość
Lesbos. A fuj. :-) Jak sie kochacie to dobrze.

Gość gość
Po prostu musisz z nią o tym porozmawiać. Myślę że ona ma takie same obawy jak ty. Ale skoro do takich sytuacji doszło już kilka razy to z całą pewnością obydwie macie się ku sobie tylko brak wam odwagi by się otwarcie do tego przyznać. Któraś w końcu z was musi być odważniejsza. Powodzenia.

Gość gość
Co to znaczy , ze przespałyście się ze sobą??

Gość gość
Dzuiewczyny czesto spia ze soba. Ale jak sie nie pieszcza to chyba ok?

Gość gość
Skoro zadna z was nie podjela do tej pory tematu to albo ona tez jest tak niesmiala jak ty albo jej taki uklad pasuje . Moze podobasz sie jej fizycznie , moze to dla niej rodzaj eksperymentu . Musisz z nia koniecznie pogadac zobaczysz po jej reakcji czy ja to tez gryzie czy jest jej to obojetne .