Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana30

SYLWESTER 2013 LATO2014 KAŻDY POWÓD DOBRY BY OSIĄGNĄĆ CEL

Polecane posty

WITAJCIE !!! Postanowilam założyć własny topik i chciałabym abyście i Wy do niego dołaczyły. Mam nadzieję , że będziecie się tutaj pojawiały codziennie bo to zarowno mnie jak i was skutecznie zmobilizuje. Nie ma tak naprawdę znaczenia ile mamy do zrzucenia ale wspolny cel :) Moj to 55 kilo i na osięgnięcie zamierzonego celu napewno przyjdzie mi sporo poczekać ale tak czy inaczej myślę , że warto bo Sylwester tak narawdę tuż tuż i miłoby było pozbyć się tych okropnych oponek na brzuchu i wcisnąc w jakąs super sukienke:) A lato 2014 - to przy okazji , tak zeby wyjsc na plaze i nie liczyc salcesonow , nie zastanawiac się czy wyglądam jak Foka czy raczej już Wieloryb tak więc.... CZAS START !!! ZACZYNAM I CZEKAM NA WASZE REGULARNE WPISY!!!!

Gość gość
Chyba ylko ja potrzebuje motywacji i pisania z kims kto ma podobne problemy :) No nic... tak czy inaczej i tak nie podjadac a gorycz porazki po przegranym meczu zapije .... kawa:)

Witajcie ponownie :) Jak widzę tłumow nie ma , ja tak zy inaczej trwam przy swoim i zamierzam schudnac . Wiem , ze łatwo nie bedzie bo metabolizm juz nie ten a siedzenie natylku w pracy tez nie pomaga ale no coz..... do Sylwestra jeszcze troche czasu zostało - to taki pierwszy cel - jak go osiagnę i zobacze na liczniku 60 kg to juz bede zadowolona ... no moze 59:) wtedy byłoby cudnie:) A Wy ?Czy ktos poza mna tez walczy z kilogramami?

witaj :-D bardzo fajnie, że tu trafiłam bo mamy ze sobą sporo wspólnego :-) 1. jestem prawie 30ką :-P 2. dziś na wadze 65,3 kg :-( 3. mamy dwa wspólne cele - 1. poniżej 60 kg 2. 55 kg ( mi się marzy je przekroczyć ) 4. wzrost ten sam :-) I ja przedstawię moje parametry: łydka 38 udo w najszerszym miejscu 56 dupka 95 oponka 89 tam, gdzie powinna być talia 76 biust 97

Gość pokergirl
Pewnie czas ogarnąć się przed Sylwestrem! Najlepszym sposobem jaki w ubiegłym roku stosowałam jest : http://www.sylwestrowy.pl/artykuly "Metamorfoza sylwestrowa" , gdzie można zgubić parę zbędnych kilogramów ;) jeszcze nie jest za późno więc do dzieła! Razem osiągniemy cel!

Gość kitkakitka
dołączam! nie chcę być kaszalotem w sylwestra, zaczęłam chodzić na power pump i dokupiłam jeszcze figurę extraslim na spalanko. ale najważniejsze,że jestem dobrej myśli,że mi się uda. trening mentalny to podstawa! :)

Gość Olcia Dubicka
Powód powodem ale chęci są najważniejsze bo to one będą Ci pomagać a powód podtrzyma wytrwanie by osiągnąć cel :) Mnie tego nauczyła kobieta której zajmuję się potomkami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że preparaty były zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa bezpieczeństwo

Gość karo_ola
jeżeli nie macie jeszcze sylwestrowych planów to mogę Wam polecić świetny wyjazd http://familytour.pl/slowacja-sylwester-zdrowy-relaks-gorace-zrodla-termalne-tatry-poprad-s-837.html - relaks wśród gorących wód termalnych lub aktywny wypoczynek na stoku co kto woli, w ofercie jest również udział w hucznym BALU Sylwestrowym + disco Party przy basenach

Gość ania43l
Jak planuje wyjazd w góry. Obecnie planujemy z znajomymi wyjazd korzystając z http://relaximo.pl/ Obecnie jesteśmy na etapie wyboru noclegu oraz uzgadnianiu planu całej sylwestrowej zabawy.

Gość gość
jak chce któras to moge odsprzedac jej sibutramine 20mg zjadlam 10 tabl i spadlo mi 4 kg :) wiecej nie chce:)

Gość gość
jestescie ? halo ? ja potrzebuje motywacji sylwek sie zbliza , pomocy .

Gość Dias
Najlepszy SYLWESTER 2014 Www.TravelingInPoland.pl

Gość Adrianna 888
Hej, ja tez potrzebuje mobilizacji, bo mm zamiar zeszczuplec. Moja nadwaga jest spora wiec musze ostro wziac sie do pracy. Mam 17 kilo do zrzucenia, i tylko diete i sport - biegi, do wykonania. Ale tak ostatnio myslałam, zeby wesprzec sie tabletkami odchudzajacymi. znalazlam sobie dokładnie takie - http://wsad.it/gosc/slimette i mam nadzieje, ze z nimi dam rade.