Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkolertas

czy macie jakieś hobby

Polecane posty

Gość gośćkolertas

czy mamy tu piszące mają czas dla siebie? spotykacie się z koleżankami albo macie jakieś hobby?

Gość gość
firma, dziecko, budowa domu - niemam czasu na nic.. moja firma jest moim hobby

Gość gość
Dla matek największym hobby jest dziecko. End of story.

Gość gość
Uwielbiam czytać, właściwie cokolwiek, książkę zawsze ze sobą biorę oprócz spacerów z dzieckiem, mogę czytać w domu jak mały bawi się obok, czytałam przy karmieniu, czytam w tramwaju, kolejkach, pracy... więc z tym mam luz. Chodziłam na treningi, na razie mnie kontuzja przystopowała a szkoda, w domu nigdy się nie potrafię tak zebrać. Naprawdę ćwiczenia bardzo dobrze robią na samopoczucie, bo praca nad kondycją swoją drogą. No i takie zupełne oderwanie od domu wtedy jest, a jak fajna grupa to już w ogóle super. Mąż na basen, czasem wychodzi zagrać z kolegami w karty. Graliśmy kiedyś w planszówki więcej, fakt że to jedyne co się skończyło po urodzeniu dziecka, ale to dlatego bardziej że się grupa znajomych od tego rozpadła i porozjeżdżała, to właśnie bardziej hobby niż pasja. Mamy do tego swoje rodzinne hobby więc to już razem robimy.. Za to koleżanek praktycznie nie mam, czas dla siebie- kiedy potrzebuję mogę wyjśc sama, oczywiście jak dogadamy plany z mężem.