Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronikaaaaa

Jestem głodna

Polecane posty

Gość Veronikaaaaa

Jestem głodna, nie mamy pieniędzy. a mama ma wypłatę po 20. Nie mogę spać. Macie jakieś pomysły jak zasnąć albo jak się najeść za darmo?

Gość gość
kupie ci bułke a ty mi loda?

Gość gość
daj adres to wyśle ci pocztą kiełbasę i bułkę

Gość Veronikaaaaa
ciekawe czy byłoby to takie zabawne jakby dotyczyło Ciebie...

Gość gość
masz wyjście czyli głód jeszcze tak mocno cie nie ciśnie

Gość gość
jeśli piszesz serio to trzeba było iść do jakiejś koleżanki i byś się najadła za friko, a mama to co nie myśli, że dziecko idzie spać głodne, a ty piszesz tutaj, to co przez ekran mamy cię nakarmić jak mama twoja nie myśli co zrobić nie martwi się że jesteś głodna a my mamy się martwić, płakać, śmiać się, co? bo nie wiem

Gość viceklita
a co , nie chce się duupska ruszyć z miękkiego fotela i ruszyć na łowy ? no dobra, pobawmy się w zabawę p.t. 'nie mam nawet jednego grosza na jedzenie' , jak nie być głodnym nie mając nawet grosza ? - prosta piłka , wychodzę z domu i zabieram kilka pustych koszy na łowy a jabłka , które spadły z jabłoni są wszędzie, wystarczy pozbierać , podobnie z gruszkami i śliwkami , do cholery się marnuje nawet w parkach , do lasu wejdziesz i pełne kosze grzybów nazbierasz, nadal w lasach jest żurawina , na polach zostały ziemniaki , jest kukurydza , tylko rusz duupę z fotela i pójdź pozbierać !