Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 23 lat poznałam starszego czy to miłosc

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lat poznałam faceta 41lat - piekny - przystojny ,nie jest bogaty ot zwykły facet ale ja go tak kocham a on mnie chce zebym została jego zona ,chce zebym urodziła mu dzieci ,ja tez chce tego samego ,ale spotykam sie z opinja ze jednak mam sie w to nie pchac bo to sie nie uda Przeciez sie kochamy wiec .. on chce slubu a ja nie wiem juz co mysleć

Gość gość
Kawaler, rozwodnik, wdowiec?

Gość gość
kawaler - bez dzieci

Gość gość
Kawaler jest O.K. Różnica wieku spora. Ale do przełknięcia. Jesteś gotowa na małżeństwo?

Gość gość
kochamy sie bardzo ,on udowadnia mi to cały czas stara sie ,wprowadził mnie w cała swoja rodzine ,rodzicom powiedział - TA ALBO ZADNA INNA . zapytałam go dlaczego nie miał rodziny a on powiedział ze nie trafił nigdy na kogos takiego jak ja ,i ze mnie pokochał jak nikogo na swiecie i ze jest pewny na 100% ze jestem ta jedyna do konca zycia Kocham go bardzo naprawde ,ale tyle osób mi mówi nie wychodz za niego ba on jest za dorosły ,ze po tem beda problemy ,jestesmy obecnie rok razem

Gość gość
Chrzań to, co mówią inni. A co mówi twoje serduszko na temat tego małżeństwa?

Gość gość
tak ale jeszcze nie teraz za rok moze 2 , dopiero dzieci ,nie mamy swojego mieszkania ,bo on mieszka z rodzicami ale utrzymuje sie sam ,teraz stara sie o mieszkanie z rtb-sów , juz sama nie wiem co mam mysleć

Najpierw dogłębnie zbadaj teren, nie masz pojęcia co on przeżył przez tyle lat, rodzinę mógł ustawić. Ogólnie z tego co piszesz to wszystko robi specjalnie po to żeby zrobić na Tobie dobre wrażenie.

Gość gość
I tak mu powiedz. Jeśli kocha, zrozumie. I zaczeka. Życzę powodzenia!

Gość gość
tylko czy taki zwiazek ma szanse - bo czasem słyszę ze nie ma szans ? juz sama nie wiem - on chce slubu jak najszybciej i dziecko

Tym bardziej powinnaś być ostrożna, facet w takim wieku wie jak zrobić oszałamiające wrażenie na za przeproszeniem gówniarze.

Gość gość
az taką gówniarą nie jestem ! tylko sie tak zastanawiam ,nie chciałabym go stracic a wiem ze mu bardzo zalezy na tym slubie i dziecku a ja chciałabym poczekać i dlatego teraz nie wiem co robic co mu odpowiedziec

Gość gość
haha 41 lat mieszka z rodzicami, ale utrzymuje sie sam :) co za partia ja majac 23 lata kupilem swoje pierwsze mieszkanie za gotowke a wyprowadzilem sie z domu majac 21 lat

Gość gość
no on nie ma takiej kasy jak ty ,pozatym teraz stara sie o mieszkanie z rtbs-ów ,a wczesniej mieszał u swoich byłych bo one miały mieszkanie a było ich 2 wiec nie potrzebował ,teraz jest inaczej

Gość gość
jestes jeszcze mloda, znajdziesz inna partie to juz nie chodzi w cale o to co on ma, ze nie jest bogaty! ale chodzi o to ze on po prostu jest niezaradny, nie mial takiej potrzeby zeby mieszkac sam bo gdyby bardzo chcial to dawno by sie uniezaleznil to ze on majac 41 lat nic nie ma swiadczy o jego osobowosci. jak myslisz, jakie bedzie mial potrzeby bedac z toba? czy po 41 latach nagle dostanie jakiegos mega kopa? czy bedzie zdolny byc glowa rodziny, bedzie chial zapracowac, na wakacje, mieszkanie, dom, rozrywki? smiem watpic, to pisze ten co pisal ze kupil mieszkanie :)

Gość gość
Patrz na czyny i jak się do ciebie odnosi.

Gość gość
on mieszkał najpier u pierwszej byłej bo ona miała mieszkanie była starsza od niego jakies 8 lat a potem miał przerwe jakies rok i zamieszał u kolejnej tez miała mieszanie swoje wiec mówił ze nie miał potrzeby zeby starac sie o swoje mieszkanie bo i tak by tam nie mieszkał dopiero teraz ma taką potrzebe bo chce mieszać ze mną ,Co do rozrywek to jezdzimy w góry bylismy na wakacjacj ,chodzimy na imprezy wiec wie ile to kosztuje hmm .,ja tez pracuje on tez

Gość gość
jak sie do mnie odnosi - pokazuje ze mnie kocha ,wszedzie na imprezach w domu ,przy znajomych nie ukrywa tego wręcz odwrotnie ,przedstawia mnie jako swoja przyszłą zone ,nie sadze zeby sie bawił .

Gość ona 29 lat
Eeee chłop 41 lat mieszka z rodzicami i nie ma żadnych zobowiązań :D :D :D ewidentnie coś z nim jest "nie halo". Urobił Cię swoją metodą, bo młoda jesteś i jeszcze naiwna ;)

Gość gość
ale co moze byc nie haloo ,nie wiem o czym piszesz ? to ja jestem zazdrosna o niego bo ogladają sie za nim kobiety bo jest bardzo przystojny ,ale on zawsze mnie przytula i w knajpie potrafi wstac i krzyczec ze mnie kocha i tylko mnie :)

Gość gość
W tym wieku nie ma żadnych zobowiązań? :D nie bierz nieudacznika.

Gość gość
Taaa taki przystojny i w tym wieku sam, mieszka z rodzicami. 2 / 10 z tym prowo

Gość ona 29 lat
No nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ;) Może jak będziesz starsza to zrozumiesz... Jak to mówią " to co dla gówniary imponujące, dla dojrzałej kobiety bywa żenujące" ;) Nikt z tego forum nie wie jak jest naprawdę...ale z facetami bywa różnie, więc trzeba uważać :D

Gość gość
no nie ma zobowiązań ,nie ma dzieci ,nie był żonaty ,znam jego rodzinę jestem tam codziennie ,no chyba dziecka by nie ukrył /. myslicie ze cos jest z nim nie hallo ? bo nie ma zobowiązań ?

Gość gość
jak padł mi silnik w aucie i okazało sie ze nic go juz nie uratuje ,to kupił mi auto ,nie jakies tam wypasione takie zwykłe ,ale nie prosiłam go o to ,sam sie zadeklarował i to uczynił