Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mały sekret

Polecane posty

Gość gość

jestem fotomodelką i na codzień jestem bardzo zadbana i ładnie ubrana, ale po swojm mieszkaniu chodzę ubrana jak ostatnia świnia, jak niemam zlecenia potrafię nie myc włosów tydzień ani się również golić, robie dużo bałaganu (sprzatam gdy ktos ma wpaść), a teraz właśnie siedzę przed komputerem i się objadam, a wokół totalny bajzer. Pisze to dlatego, że inni ludzie nawet nie pomyśleli że tak mam. Czy takie zachowanie to jakieś odchylenie czy zwykłe lenistwo...

Gość gość
mam podobnie;)ostatnio zrobiłam się leniwa okrutnie

A jakie tam odchylenie. Jesteś w domu, w miejscu bezpiecznym, nikt Cię nie ocenia, czujesz się swobodnie i robisz, co chcesz. Tylko kurcze myślę sobie, jak Ty z domu wychodzisz z włosami niemytymi od tygodnia?Chyba, że ktoś Ci jedzenie dostarcza? No i bajzel też przydałoby się ogarniać regularnie.

Gość gość
w zimie ratuje mnie czapka:) a zresztą opinia nieznajomych ludzi na ulicy mnie nie bardzo obcodzi, niebendę myć włosów żeby im się lepiej na mnie patrzyło skoro mi to nie przeszkadza, chyba żebym spotkała kogoś z pracy znajomego....

Gość gość
dobre , ja też tak mam, może nie z włosami ale z goleniem nóg to na pewno :) pzdr.