Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkakalineczka

Nie uprawialam seksu od dwoch lat

Polecane posty

Gość Oleczkakalineczka

Nie uprawialam seksu od dwoch lat. Brakuje mi tej bliskosci ale nie mam czasu na szukanie faceta a jak juz ktos jest to cos mi w nim nie pasuje. Nie chce inwestowac uczuc w cos co nie ma sensu ani przyszlosci. Nie naleze do tych dziewczyn ktore moga faceta po prostu "zaliczyc". A wy? Ile czasu poscicie albo poscilyscie najdluzej?

Gość gość
Od rozstania z bylym czyli 1,5 roku.. Zero seksu i calowan z jezyczkiem..:( tylko samomasturbacja.. ale bardzo mi tez jest brak dotykan i pieszczot drugiej osoby. Tez niechce zwiazkow przelotnych na sex takich bez przyszlosci. Ciagle wracam do wspomnien z kochania sie z bylym.. Wyobrazam sobie jak dotykal, przytulal,piescil,calowal..jak to wogole bylo z ta druga osoba.. I narazie to musi mi wystarczyc

Gość gość
Moja przerwa trwała półtora roku :-( ,ale samotność w związku całe lata... Teraz...żadnych uczuć,sentymenty na bok.Jedyne ,czego wymagam to chemia .... Tak jest o wiele prościej...

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, sama byłam zadowolona.

Gość gość
łiii tam sex jest przereklamowany a jeszcze z obcym facetem,,,ohyda a na szukanie takiego żyby było mój nie mam nastroju przerwę mam sporo większą i nie ma żadnego ciśnienia

Gość Skopane życie
Phi, 3 lata...

Gość gość
mialam taki okres... poltora roku. myslalam ze szlag mnie trafi, bylam wredna, sfrustrowana, wszystko wyprowadzalo mnie z rownowagi. :(

Gość Szczecin Lukas00030
master@uk.pl

Gość wakeup88
Ja juz od 1,5 miesiaca kobieta za graniaca;/ ale wraca 27 paz

Gość brzydka_anka
ja nie uprawiałam seksu od 23 lat:o kto mnie pobije?!:o

Gość brzydka_anka
jak sobie dowalam? nie rozumiem

Gość brzydka_anka
ale to niestety prawda:o

Gość ubawiona
od miesiaca bo jestem za granicą a mąż w Polsce ale juz nie długo i bedzie ostro.

Gość gość
a ja od dwóch miesięcy - bo zakończył się mój dość długi związek.. chciałbym kogoś poznać ale jestem tak zapracowany że nie mam na to czasu;/ jest tragedia jednym słowem!

Gość gość
brzydka_anka a dlaczego mamy cie pobic? ja przemocy nie toreluje!