Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da tu się znaleźć miłość

Polecane posty

Gość gość
Holiczka, d**ę czy p***ę najpierw nadstawiłaś?:-P

Gość I am a woman
Nie da się, ponieważ nikt tak naprawdę nie szuka tutaj miłości. Zabawić się, pośmiać z innymi lub z innych. Szybkiego, niezobowiązującego seksu... Najlepiej nie zadawać się z tymi, którzy uczuciem potrafią obdarzyć, bo to tylko same kłopoty. Aha, największe branie miały i będą miały osoby z kartką przylepioną do czoła, na której wypisane jest: chce mi się, lubię seks, daję, szukam do seksu, seks... seks... Nieważne czy zajęty czy nie. Jutro "zakocham się" w następnym, bo lofciam zeks. Zatem, WTF miłość? Bardzo się coś komuś p**********o.

Gość gość
seksoholiczka "zakochana z wzajemnością":-D , a główna rozrywka w sobotę, to siedzenie na kafe ero:O

Gość gość
i am a woman jedyna osoba ktorej sie cos p********ilo to -TY:) skad wiesz czego ja szukam????(piszesz nikt nie szuk....)a skad to wiesz??? Bzdura

Gość gość
do gościa powyżej --> sranie w banie, tu jest erotyczny, czytam już od dawna, niejedno widziałem i też się zgadzam, że jak ktoś tu mówi o miłości to g***o o niej wie

Gość gość
Do goscia powyzej A skad ty wiesz kogo tu ktos poznal, tu nie szukasz milosci, lecz poznajesz ludzi-czy z tym sie zgodzisz? Wiec ludzie sie spotykaja i kontynuuja znajomosci w realu, milosc nie jest wykluczona.

Tu nie da się znaleźć miłości, ale da się znaleźć:śliczne, sympatyczne, inteligentne kobiety z którymi można spotkać się w realu np raz lub o wiele częściej:-D Jaka miłość?

Gość I am a woman
Trudno spodziewać się po osobie chorej na seks, by "kochała" w jakikolwiek inny sposób, aniżeli tylko wirtualno-erotyczny.:-P:-D

Gość Ryfka      Goldman
Ja na przykład swojego męża poznałam w sklepie obuwniczym, więc to jest przykład na to, że miłość można spotkać wszędzie.

Gość gość
Ryfka to ty masz męża?

Gość Ryfka      Goldman
Nie. Kiedyś miałam. Zostawił mnie dla brzydszej, grubszej, głupszej. Albo ja jego...Już nie pamiętam, bo to było dawno.

Gość Ryfka      Goldman
A nieee, wróć! Albo to nie był obuwniczy, albo to nie był mój mąż.

Gość Ryfka      Goldman
Cześć Cukier. Mało Cię tu ostatnio. Wszystko dobrze u Ciebie?

Gość j z b
witam ja tu od miesiecy szukam milosci a sex w najbardziej brutalnym wydaniu znajduje tylko

Cześć Ryfka. A dziękuję wszyscy zdrowi:-D Pojawiam się i znikam, dużo dobrego się dzieje w realu. A u Was wszystko OK?

Byłem w sklepie po wino:-D "Rzadko kiedy posiada mądrość ten, kto jest zupełnym abstynentem"-tak słyszałem, więc czasami piję sobie:) To świetnie, że jest ok. Tak trzymać :)

Gość gość
Ja tu nawet chętnego nie mogę znaleźć żeby mnie rozprawiczył a co mówić o miłości która raczej nie istnieje

Ja tu jestem miłością :D kulturalny, oczytany zabawny nitz tylko strzelać tzipy mokrymi majtkami :D

Ja chyba jakiś dziwny jestem:-D wszędzie tu widzę miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem a okazuje się, że czekali na siebie całe życie:)

Gość Ryfka      Goldman
To piwo to chyba jakieś holenderskie, co Cukier?;)

Gość j z b
tu na kafe przypadkow nie ma cuks to co nazywasz przypadkiem to raczej dowod na to ze jak sie duzo r***a na mailu to nawet milosc mozna znalezc to ciezka praca, a nie przypadek

Ryfka jakie piwo? -toż to koszerne wino jest, prosto ze Stamford Hill;) Amstela już nie wdychałem z miesiąc, ale ostatnie spotkanie z nim a właściwie z Nią było mega przyjemne-to była miłość! -na 100%