Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmieniam taktykę w związku na taką jaką stosują faceci

Polecane posty

Gość gość

Znacie takie przypadki, że kobieta ogranicza swoje kontakty do swojego faceta, jest mu oddana, a facet czasem ma już tego dość?! Ja teraz zamierzam być taka jak facet i wyjdzie mi to na dobre. Zacznę się cieszyć obecnością wszystkich facetów na ziemi :) impreza? nie siedze z moim ciągle tylko normalnie poznaje innych, bawie się, ciesze sie chwila, w domu to samo - utrzymuje kontakty z innymi chłopakami, pisze z nimi itd. Nawet mysle sobe o innych a nie tylko o tym swoim. Czy to dobre? Jak sadzicie? Moze lepiej nie ograniczac sie az tak bardzo wlasnie do 1 faceta ?

Gość gość
ja tez mam taka taktyke. mam sporo kolegow z pracy, przyjaciela z liceum, kolegow z silowni itp. dopoki nie jestem w malzenstwie, dopoty jestem wolna kobieta ;) tak mysla faceci i ja sie z tym zgadzam.

Gość gość
przechodzisz z tzw. niewolnicy izaury w zdradzającą, puszczającą się nieinteresującą się własnym związkiem żmije. Ani jedno ani drugie nie jest dobrym rozwiązaniem. Zresztą o jakich facetach piszesz w temacie? Co to a uogólnienie? Lecisz po skrajnościach

Gość gość
Dokładnie, a my kobiety często dajemy się ograniczać i jeszcze facet ma pretensje, że za dużo z nimi czasu spędzamy czy coś...trzeba zakończyć myślenie o jedynym księciu z bajki i zacząć bawić się obecnością innych facetów. Obawiam się jednak, że mój bardzo szybko zacznie być zazdrosny i zauważy zmianę. Koniec tego dobrego.

Gość gość
a kto tu mowi o zdradzie? i zdradzie kogo/czego? :D nie sypiam z tymi facetami, nie caluje sie z nimi. caluje sie i sypiam tylko z mezczyzna, z ktorym sie spotykam. pozostali to koledzy.

Gość gość
Nie rozumiesz, nie zamierzam nikogo zdradzać, po prostu tak jak faceci mają koleżanki, znajome, laski w internecie, które tak chętnie oglądają nago, tak i ja chce mieć cały zestaw przyjemności. Ale nie tkne oczywiście żadnego.

Gość gość
I myślę, że wszyscy będą zadowoleni. Związek nie powinien być skupieniem się całkowitym na sobie (czyt.kobieta ma być skupiona tylko na 1, a on może na innych też no bo faceci to wzrokowcy i oni tacy są - BZDURA) tylko byciem razem z zachowaniem swoich znajomości i zainteresowanie innymi ludzmi.

Gość gość
zgadzam sie. najlepiej stosowac zasade wzajemnosci :) to uniwersalna zasada zyciowa- jak ty mnie, tak ja tobie

Gość taki jeden facet 1984
grunt to być sobą i czuć się dobrze. jeżeli ta "taktyka" ma być na siłę ,żeby coś osiągnać to moim zdaniem jest bez sensu. Co innego gdy ty sama lubisz nawiazywać kontakty z innymi facetami , rozmawiać , sprawia Ci to przyjemność to nie widzę powodu żeby się ograniczać. Tylko pamiętaj ,że wszystko ma swoje granice;] ..to ,że masz kolegów i sobie z nimi rozmawiasz to jeszcze nic złego ..bardziej chodzi tu o zachowanie zdrowych proporcji w zaangażowaniu. Bo żaden facet nie będzie chciał mieć kobiety która bardziej angażuje się w spotkania towarzyskie niż w spędzanie czasu razem. Moja kobita pracuje z samymi facetami ,ale nie wyobrażam sobie ,zeby ona nie miala dla mnie czasu bo "musi się spotkać z kolegą" ;] ..kumasz o co chodzi ?

Myślę, że jeśli Twój facet stosuje taką taktykę wobec Ciebie to ok, o ile Tobie to nie przeszkadza i po prostu chcesz tak samo :) Mój facet na szczęście tak nie robi, już prędzej ja miewam internetowych kolegów...mam też kilku kolegów, którzy czasem odwiedzają nas w domu, ale nigdzie z nimi nie wychodzę bo to by już było przegięcie i jeszcze mój facet zacząłby się w odwecie umawiać ze swoimi koleżankami beze mnie, a tego nie chcę :p

Gość gość
Nikt wam przecież nie każe zrywać kontaktów czy nie mieć przyjaciół facetów i nikt wam nie każe siedzieć ciągle ze swoim facetem ale też nie można przechodzić w drugą skrajność. "gość Nie rozumiesz, nie zamierzam nikogo zdradzać, po prostu tak jak faceci mają koleżanki, znajome, laski w internecie, które tak chętnie oglądają nago, tak i ja chce mieć cały zestaw przyjemności. " Jacy faceci? Z tym oglądaniem nago itp. skupiasz się tylko pewnie na tych co w związku robią złe rzeczy, poznają kochanki w necie itd. Może jednak ruszyła byś swoją makówkę i zastanowiła się nad tym, że nie każdy facet jest taki sam jak ich przedstawiasz? Znów widać koncepcję feminizmu czyli kompletne przechodzenie w skrajności, które nie wychodzi nikomu na dobre.

Gość Kinky Buddah
Nikt nie ma prawa Ci zabronić kontaktów z innymi M ale to też ryzyko że dostaniesz szału macicy i zdradzisz :):):):):) W posiadaniu kumpli nie ma nic złego, to zdrowe dla psychiki :)

Gość gość
Ojjjjj, jak najbardziej będzie to dla mnie przyjemnością :) oczywiście, będę miała czas dla mojego faceta, ale muszę wyluzować i zacząć żyć i przestać się ograniczać, kobieta też człowiek :D

Gość gość
"Jacy faceci? Z tym oglądaniem nago itp. skupiasz się tylko pewnie na tych co w związku robią złe rzeczy, poznają kochanki w necie itd." a są inni, którzy nie oglądają ?:D proszę Cie, jestem już dużą dziewczynką i jakoś nigdy w życiu nie poznałam takiego "porządnego".

co wy macie z tymi "porzadnimi" mi to się kojarzy zaraz ze sztuczna pruderią. JA tam nie widzę nic złego w tym ,że popatrzę sobie na inne gole tyłki , że pofantazjiuję sobię czasem o innych i wiem ,że moja kobita choć na obecnym etapie pewnie by się nie przyznała do tego ( bo to jets niepoprawne polityczne) pewnie też sobie tam fantazjuje od czasu do czasu o kimś innym ja myślę ,że to jest ludzkie i powinniśmy to akceptować ,a nie z tym walczyć. Do puki się nie przekracza granic i nie łamie swoich zasad to wszystko jest ok.

Gość gość
Spoko, właśnie o to mi chodzi, ja sobie właśnie chce pofantazjować, mieć przyjemności, zadbać o siebie :)

Gość gość
ty chcesz się z nimi pobawić czyli zdradzać, sypiać itd. i nie wciskaj głodnych kawałków, że faceci tak robią chyba, że w twojej rodzinie

Gość gość
No ile razy mam pisać, że nie chce zdradzać?! chce poznawać nowych facetów, gadać z nimi, śmiać się, pisać, a w domku popatrzeć na ładne męskie ciałka przed kompem, tyle :)

no tak już jest człowiek skonstruowany ,że potrzebuje trochę takich przeplatanek. jedni mniej inni więcej. Każdy z nas odkrywa to w sobie ,że czasem fajnie jest poflirtować z koleżanką z pracy czy tam przytulić , zatańczyć. Jakoś tak jest miło i sympatycznie. ..ale na tym koniec. To wszystko daje nam szansę realnej oceny sytuacji z osobą z którą jesteśmy w związku. Bo jeżeli kiedyś się okaże ,że np fajniej nam sie spędza czas z koleżanką z pracy niż ze swoją kobieta to wtedy juz należy się zastanowić nad przyszłością swojego związku. ...natomiast ,gdy sztucznie ograniczamy kontakty z płcią przeciwną to nie mamy takiego porównania...i siłą rzeczy związek może stać się sztuczny. Jedno jest pewne to nie należy oszukiwać siebie i innych.

Gość gość
Zastanawia mnie tylko jedno :) czy mój facet to zaakceptuje, obawiam się, że może mieć z tym problem, ale to nie mój problem.