Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o olejki zapachowe

Polecane posty

Gość gość

Jak sie je stosuje i w jakiej proporcji , dodaje sie do wody czy sam do kominka zapachowego ?

kilka kropel nie ma jakiegoś przepisu zalezy, jak intensywany zapach chcesz mieć i jak jesteś czuła na zapachy jak leczniczo i masz zapchany nos, to wal ile wlezie, 10-15 kropel do kominka /

Gość gość
Aha dziekuję lubie mocne zapachy nie drażni mnie to , ale słyszałam ze do wody sie dodaje ???

ale w jakim sensie do wody? do jakiej wody? w kominku zapachowym oczywiście, lejesz wodę pod wierzch i kapiesz kilka kropek olejnku /

acha, zapomniałam dodać, że tylko olejki naturalne mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie/samopoczucie, można w necie poczytać, który co robi te sztuczne mieszaniny są nic nie warte, chociaz oczywiście moga ładnie pachnieć naturalne są trochę droższe, do 10 zł, ale jedna buteleczka wystarcza na długo, bo używasz tylko kilku/nastu kropel /

Gość gość
A napisz mi Ewa jakie olejki polecasz te naturalne ?Jaka firma

Gość gość
To chyba bład zrobiłam bo kupiłam takie po 2 zł na allegro :( Pewnie z naturalnymi to nic one nie maja wspólnego , ale zuzyje je jakos moze do prania dodam albo do odkurzacza albo skropie nimi troche dywan

na olejku naturalnym wyraźnie pisze, że jest to olejek naturalny (nie jakiś tam olejek czy kompozycja zapachowa z zawartością olejków itp.), poza tym są to zapachy czyste np. lawendowy, goździkowy, waniliowy, cytronellowy, z drzewa różanego itp. w tym momencie mam olejki firmy neo-spiro i villaverde z dodawaniem olejków do róznych wód np. do prasowania trzeba uważać, bo olejek, jak sama nazwa wskazuje - jest tłusty /

Gość gość
Dziekuje Ci Ewo za odpowiedzi i podpowiedzi .Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Te olejki co kupiłam to na wyprzedazy były i jest napisane na kazdym naturalny hmmm więc moze to nie podróba nie wiem

Gość gość
Firma love in life oraz Siyuan