Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajemjaki

Ile kosztuje wynajem

Polecane posty

Gość wynajemjaki

W małym miescie powiatowym. ok. 20 tys mieszkancow.? Ale nie w bloku tylko np. pietro domu jednorodzinnego. bo czesto widze takie ogloszenia "wynajme pietro domu" albo "wynajme pol domu" ale nie ma cen podanych. Jak sadzicie? ile moze kosztowac? Nie liczac pradu i wody, tylko sam czynsz.

Gość joanna2111111111grfdokdfe
My płacimy 1100 z opłatami wszystkimi,( prąd woda-kanalizacja śmieci podatek gruntowy ogrzewanie opał ) czyli pewnie ok. 600-700 wychodzi sam czynsz, lepiej się opłaca niż w bloku, mam miejsce parkingowe na 2 auta , kawałek ogródka taras 3 pokoje wc łazienka kuchnia przedpokój wszystko w płytkach kominek w salone, całość ma 120m , a i wyposażenie w cenie, w salonie skóry a w pokojach łóżka sypialniane nie jakieś kanapy :P

Gość wynajemjaki
no wlasnie to mnie zacheca ze zdecydowanie lepszy standard niz w bloku i nie otaczaja z kazdej strony uciazliwi sasiedzi. A przeciez czynsz tez nie mzoe byc niewiadomo jaki bo przegrali by z mieszkaniami w blokach.

Gość wynajemjaki
chcemy wynając całe pietro domu dla 2 osób dorosłych, 2 dzieci, świni i 5 kur

dokładnie :) u nas właściciele mieszkaja na dole, dom ma patrer na którym mieszkaja oni, pietro pomiedzy nami wolne a my na górze, ludzie dosyć młodzi, maja swoje dzieci, i naprawde polecam mieszkania w domu a nie bloku, nikogo nie słysze, ściany konkretne nie gipsowe, standard nieporównywalnie większy, mieliśmy wiele razy gości na noc czy po nocy nigdy nie było pretensji, naprawdę czuje sie tu jak u siebie :P udało mi się wkońcu od teściów uwolnić :)

Gość gjfkdslkdfjghfjdkslkdjfghfdjsk
też jestem ciekawa ile kosztuje nieszkanie w domu, blok już mi zbrzydł....

Gość gość
masz 2 auta ,skóre w pokojach na kanapie i dup.e co roku szerszą od tego nieróbstwa :)

hehe a skąd wiesz że jestem nierobem ? akurat d**y szerokiej nie mam i od lat walczę z niedowagą więc tu akurat trafiłaś w 10

Gość jawynajmujetak
ja mam tak ze parter mieszkaja wlasciele a ja pietro, za czynsz place 550 w tym internet. a osobno oplacam prad i wode. mam 75mkw - 3 pokoje i balkon. miasto podobnej wielksoci co twoje