Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam drgawek od leku na nerwice nie wiem co mi jest

Polecane posty

Gość gość

zimno mi strasznie sie zrobilo a w domu cieplo, rece mi trzesą, nie wiem czy dzwonic na pogotowie ??????

Gość gość
dzwon poki jestes jeszcze w stanie a tymczasem otworz okno, usiadz przy nim i gleboko oddychaj

Gość gość
k***a jeszcze sie pytasz? dzwon od razu !!

Gość gość
Zadzwoń ,opisz objawy i oni zadecyduja czy potrzebna ci pomoc . Ja gdy z mama coś się dzieje a niewiem co robic, tak mówię .

Gość gość
co to za lek? podaj nazwę, niektóre leki przeciwdepresyjne, zwiększają ataki nerwicy i są przejściowe

Gość gość
lepiej zeby od razu dzwonila a nie pytala o takie glupoty na forum, z takimi lekami nie ma zartow, zalezy co jej przepisali, moj kuzyn bral jeden na depresje serce mu walilo i jednoczesnie byl caly w dreszczach, mokre spocone cialo. Lista skutkow ubocznych w psychotropach jest tak dluga jak instrukcja do pralki :O

Gość gość
Od 18 mają dyżury lekarze, więc dyspozytorka z pogotowia poprosi go do tel,w moim mieście tak jest.on ci udzieli informacji .

Gość gość
leki na nerwice to kit. każda nerwica jest wynikiem braku magnezu w organizmie. zazyj naraz ze 4 tabletki magnezu chelatowego i zobaczysz poprawe