angela19_96 0 Napisano Październik 12, 2013 Witam, otóż sytuacja wygląda tak : od roku przymuje tabletki Zoely, wczoraj skończyło mi się krwawienie po tabletkach placebo. Delikatne krwawienie było tylko do południa, wiec wieczorem współżyłam ze swoim chłopakiem. Oczywiście brałam już białe tabletki. Mówię od razu że wytrysk był na zewnatrz. Na 2 dzien czyli dzis wieczorem, po powrocie do domu znowu wystapilo krwawienie..... Nie wiem dlaczego prosze jezeli ktos wie , niech napisze bo bardzo sie boje ze cos sie mogło stac smutas.gif Prosze o szybkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 Ciag dalszy krwawienia z odstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angela19_96 0 Napisano Październik 12, 2013 ale z taką przerwa? pierwszy raz mi się to zdarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 Masz 17 lat. Jeszcze wiele rzeczy zdarzy Ci się w życiu pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angela19_96 0 Napisano Październik 12, 2013 dzieki wielkie, juz sie bałam ze cos jest nie tak choć zachowuje wszelkie granice ostrożności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach