Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamachi

Wstydze się i boje zaprośić znajomych do domu

Polecane posty

Gość Kamachi

Cześć, mam problem przyjaciele sami mi sie wpraszają do domu ale wiadomo, nie przelewa się u mnie, dom nie jest za ładny, a rodzice sie złoszczą jak ktoś do mnie przychodzi i na dodatek jeszcze mi zawsze robią wiochę. Nie wiem co już wymyślać kiedy przyjaciele się wpraszają do mnie do domu, co mam zrobić? pomocy to pilne :( Bardzo się boje ich w końcu zaprosić ale mi nie dają spokoju :(

Gość gość
Sami się wpraszają? Powiedz że nie masz warunków i możecie spotykać się gdzies indziej. Sama tez rzadko bywaj u innych,skoro nie możesz się zrewanzowac.

Gość Kamachi
Trochę mnie to denerwuje bo zawsze wszyscy się do mnie wpraszają a mnie nikt nigdy nie zaprasza :( A boje się im powiedzieć prosto z mostu jak u mnie jest bo teraz młodzież jest okropna i nie zrozumieją tego tylko będą sie smiać i obgadywać.

Gość gość
jak mówią: "idziemy dziś do ciebie" to Ty mówisz: "dziś idziemy do Ciebie"

Gość gość
mów: "zawsze chodzimy do mnie, dziś idziemy do baru albo do któregoś z was"

Gość gość
jesli osoba ma warunki to zaprasza,ja tez nie zawsze moge zapraszac z pewnych przyczyn,,mysle ze osoba intyligentna i taktowna powinna to zrozumiec ,a nie sie wpraszac mnie kiedys mama robila wioche,pytala sie kolezanek jak sie nazywaja,gdzie rodzice pracuja, Pewna kolezanka powiedziala mi wprost o zachowaniu mojej mamy,chociaz mysle ze moglaby to przemilczec.ja tak bym sie zachowala na jej miejscu,,,,,,,,,,,,,,,,,,jestem osoba taktowna,drazni mnie chamstwo i prostactwo..

Gość Kamachi
Raz to mój kolega powiedział mamie innego kolegi że jest głupia bo dała mu ciastko a nie pomyślała że jest na diecie.

Gość gość
zmień znajomych, bo to jacyś półinteligenci

Gość Kamachi
Też po części tak uważam, jedynie jeden jest w miarę spoko i jedna przyjaciółka inny no są tacy jacyś no jak psychopaci.

Gość gość
to po co się z nimi zadajesz?

Gość Kamachi
Bo oprócz nich nie mam nikogo :(

Gość gość
to może czas poznać nowych ludzi? Zapisać się na jakieś zajęcia dodatkowe, zajęcia teatralne czy taneczne do domu kultury

Gość Kamachi
Hmm.. niezły pomysł ale sie boje że znów trafie na debili :(

Gość gość
przecież jak poznajesz nowych ludzi i nie pasują Ci (co często widać po 1 rozmowie) to nie utrzymujesz z nimi kontaktu, nie wychodzisz z nimi, nie rozmawiasz na gg czy fb

Gość Ale to już było
Skoro nie masz warunków, powiedz że mozesz zaprosić do kawiarni.Ty tez nie powinnas odwiedzać znajomych, bo rewizyta powinna być:D

Gość gość
dziewczyno nie wstyd się biedy więcej zyskasz niż stracisz

Gość gość
nie wstydz się jestem duuuzo starszy,i wierz mi jak ktoś kocha to na to nie patrzy a widze ze mloda i glupiutka jesteś czekaj d domu i się szanuj ksiaze przyjdie,nie szalej dobra rada od dziadka

Gość gość
wyjde stad na chwile no mosze sprawdzić poczte

Gość Biniaaa
Ludzie dom może być biedny,byle czysty. Jak byłam młoda to nie mogłam znajomych zapraszac przez ojca alkoholika i dziś mi ten uraz pozostał choć mam chate niczego sobie.