Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajście w ciąże przy pierwszym razie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich mam problem. Tydzień temu w piątek uprawiałem z moja dziewczyną sex pierwszy raz była dziewica. Miałem założoną gumkę wsadziłem jej z 5 centymetrów. Gumka nie pękła i nie skończyłem w niej. Wyliczyliśmy ze nie miała dni płodnych.Od 3 dni jest senna. Dzisiaj rano dostała jakby okres ale to było tylko parę kropel krwi cały dzień strasznie ją boli brzuch wieczorem dostała mocniejszego krwawienia. Czy jest to możliwe żeby była w ciąży ?

Gość gość
dodam jeszcze ze okres miała miec za jakies 2 3 dni

Gość gość
na pewno nie jest w ciąży, a ile macie lat??

Gość gość
jak sie jest dziewica to krwawic mozna nawet przez kilka stosunkow. na bank nie jest w ciazy

Gość gość
16 to jeszcze mloda bardzo. na pewno nie jest w ciazy ale lepiej sie zabezpieczajcie, chyba ze mlodosc, a w zasadzie jeszcze dziecinstwo chcecie spedzic w pieluchach, kupkach i z wrzeszczacym dzieciakiem.

Gość gość
ale podczas stosunku ktory trwal z 5-10 minut na bardzo plytkiej glebokosci nie bylo zadnej krwi dopiero dzisiaj sie zaczelo ;c

Gość gość
nie wiem skad takie krwawienie, ale na pewno nie z ciazy, nie jest to objawem ciazy, w dodatku po tak krotkim czasie. zreszta miales prezerwatywe ktora nie pekla, nie skonczyles w niej i nie miala dni plodnych. zajscie w ciaze w takiej sytuacji jest NIEMOZLIWE.