Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrGG42477073

Szukam dziewczyny na staly zwiazek o to moje wymagania

Polecane posty

Gość nrGG42477073

zakladam ten temat ostatni raz zeby nikt nie myslal ze jestem czatowym trolem albo ze robie prowokacje nic z tych rzeczy fakt napisalem ze chce dziewicy nie wiem dlaczego tak sie uparlem na dziewice najlepiej bedzie jak napisze co mysle i co czuje wiec tak naprawde kobiety poznaly sie na mnie nie zly zimny dran ze mnie nie boje sie porównan lepszy gorrszy w lozku bo tak szczerze nikt mnie tu nie zna i moge sie przyznac ze z kobietami robilem takie rzeczy ze nawet wielu z was sobie tego nie wyobraza gdyby odpowiadalo mi takie zycie to pewnie nadal bym je takie prowadzil pewnie nawet zgodzilbym sie na trojkat ktory proponowala mi pewna dziewczyna ale nie odpowiada mi coz wszystkie te znajomosci byly bez uczuc dobry sex kumpelstwo ale nie do konca zalezy mi na uczuciu boje sie tego ze znow powtórzy sie taka sytuacja z przeszlosci nie wiem dlaczego dziewica ale kiedys poznalem fajna dziewczyne oczywiscie nie spytalem sie jej w 1 zdaniu czy jest dziewica ale bylem bardzo glupi bo wybralem inna kobiete czasem mysle o tamtej dziewczynie ma na imie Ania ale wiem ze ma juz kogos i to juz przeszlosc zreszta kiedys chcialem nawiazac z nia kontakt ale uswiadomilem sobie ze to juz za pozno ze stracilem szanse mam sentyment i tyle ...

Gość nrGG42477073
z jedenej strony jest mi smutno ze zmarnowalem tyle okazji na milosc a z 2 jestem twardy i staram sie nie ogladac za siebie !! tlumacze sobie ze to nie byla prawdziwa milosc wiem ze wielu z was poleci mi psychologa psychiatre ale prawda jest taka ze ja ten typ ludzi zjadam na sniadanie !!

Gość gość
szczere wyznanie ...??

Gość gość
hmm szczerze? kobiecie, ktorej szukasz raczej nie zaimponują twoje podboje łożkowe wiec jesli naprawde szukasz takiego typu to radzę się "reklamować" z innej strony

Gość gość
wiec nie najadłeś sie tym wszystim co dawały Ci te dziewczyny,bo to tylko seks był i aż seks jak na wtedy,jesteś głodny prawdziwej kobiety,zarazem takiej.która będzie tylko Twoja i przez nikogo nie jedzona wcześniej,tak??A czy jej będzie odpowiadało to,ze Ty tak szalałeś??I piszesz o tym tutaj?Tak głośno i bez krępacji?A czym ja do siebie przekonasz,że warto takiego zjadacza ciał poznawać-Ona jest dziewicą,a Ty o trójkątach piszesz.............

Gość gość
Nie idź do psychologa. Tylko się naucz pisać.

Gość gość
spadaj kretynie i nie śmiej nawet dotknąć dziewicy!

Gość gość
Moim zdaniem to piekne że szukasz dziewicy jednoczesnie sam nie będąc do konca czystym ale mimo wszystko warto czekac na odpowiednią dziewczynę.Nie wiem czy dziewica czy nie czy to cos określa bo przecież kazdy sie zakochuje popełnia błędy i jak również dochodzi do stosunków które pozniej uważamy za pomyłkę myśle ze najpierw nalezy spotkac tą odpowiednią i to sie czuje jest ta ''chemia;''i wtedy nieważne czy dziewica czy nie ale i tak bedzie za pozno zeby cofnąc czas jak juz naprawde sie zakochasz po uszy i tego zycze:) Nie kalkuluj tak na zimno..i owszem sam nie jestem prawiczkiem więc zapewne dziewica również moze se tego wystraszyc pod warunkiem że nie bedziesz tego chwalił i ogłaszał wszem i wobec. Ja tam czekałam na tegio jedynego ze swoim dziewictwem i nie żałuje,to piekne doznanie. W dodatku to co robimy w łozku nasze doświadczenia nie są wcale niczym czym moglibyśmy się chwalic nie są naszą dewizą dlatego powinnismy na to nie zwracac wielkiej uwagi.

Gość MartuchaPierducha
Mój mąż jest taki sa jak Ty. Ja skromna, cicha, nigdy nie miałam w swoim życiu nikogo przed nim, on doświadczony seksualnie... na moje nieszczęście się dowiedziałam o tych jego podbojach rok po slubie. Teraz jak sobie przypominam te jego historyjki to chce mi sie rzygać i nic więcej. Także nie polecam Ci "Chwalenia" się kobiecie podbojami seksualnymi, tymbardziej że chcesz kobiete cnotliwą. Napewno masz wiele innych cech w sobie, którymi jej zaimponujesz. Seks to nie wszystko..

Gość gość
czym ma jej zaimponować, przecież to frajer nieudacznik, który zakłada setny topik na kafe, w którym szuka kobiety

Gość gość
Na takiego gołodupca to by nawet byle prawiczandra nie spojrzał.

Gość nrGG42477073
moze moje zycie nie bylo takie Bogate sexualnie ale jak mialem 26 lat pewna dziewczyna zaproponowala mi sex we 3 i to mnie jakos porazilo przejzlem na oczy wolalbym kogos ciechego spokojnego kochajacego tak szczerze :)

Gość nrGG42477073
Nie nie szukam tu dziewczyny fakt jedna dziewczyna przyczepla sie tutaj do mnie :) nawet 2 ale to nie to to nie dla mnie wciaz gadaja mi o sexie

Gość nrGG42477073
ja wolalbym dziewice bo tak mysle ze jednak sie troche tegoo brzydze cp robilem z tymi kobietami ...

Gość gość
a dziewica pewnie brzydziłaby się Tobą... lepiej szukaj dziewczyny spokojnej, statecznej ale nie dziewicy - takie też istnieją (seks w związku itp), dla dziewicy możesz być odstręczający.

Gość Dobe sobie
Przecież jesteś byle leszczem - bez majątku, dobrego wykształcenia, pozycji społecznej, ogłady i nie posiadasz ciekawych zainteresowań. Może poszukaj dziewiczej frajerki w gimnazjum lub na podkarpackiej wiosce, bo kobiecie na poziomie nie zaimponujesz, jesteś byle czym.

Gość nrGG42477073
oczywiscie ze mam zainteresowania i mam czym zaimponowac ale wole powiedziec szczerze niz cos ukrywac

Gość gość
skoro pukał laski to każda takiego przecież chce

Gość nrGG42477073
Pokazce cyce d****i !!!!! :P

Gość nrGG42477073
nie pukalem lasek :) poznalismy sie normalnie nie szukam ilosci tylko jakosci a tak szczerze to nie wyszlo nam i tyle jest mi przykro szukam dalej aha nie uzywam wulgaryzmów

Gość gość
To jest zwykły pewnie prostak i cham. Nie zasługuje na prawdziwą kobietę . Sam laski dyma a sobie jeszcze dziewice chce.