Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochankę a żona zaszła w ciążę ze mną

Polecane posty

Gość gość

Mam super kochankę, kocham ją spotykamy się, chciałem ułozyc sobie z nią zycie. kilka miesiecy to już trwa. Z zoną nie sypiam już dawno...tylko ten pieprzony jeden raz na samym poczatku kiedy zaczeliśmy pisać nie wiedziałem, ze sie zakocham. I tak jakoś wyszło i zona jest w ciązy. Stracę moją nową miłosć :( k***a co za ech

Gość gość
PROWO. Z żoną nie sypiasz i zaszła w ciążę?

Gość gość
"Jakoś tak wyszło ze żona jest w ciąży" haha ja p*****le.

Gość gość
Żona pewnie jest inteligentną kobietą, która umie liczyć i zaplanowała wszystko akurat w swoje dni płodne. Ot proste - nie o jednym takim przypadku słyszałam. A z drugiej strony to niezły z Ciebie prostak, że masz kochankę... Zakochałeś się? Extra! Trzeba było się rozwieść od razu, a nie tyłek zawracać jednej i drugiej.

Gość gość
Zzona nie sypiałem juz dawno nie uklada nam się. Bzyknelismy się jeden raz znow. I niedługo potem spotkałem super kobietę, planowalismy przyszłosć, i to koniec.

Gość gość
zakochałem się wszystko się xle ułozyło. Gdybym wiedział, ze ja poznam, nie zrobiłbym tego wczesniej z zoną. A do d**y i tak mi już nikt nie pomoze

Gość gość
no raczej nikt Ci nie pomoże jesteś dorosły i bierzesz odpowiedzialność za swoje czyny btw skoro jesteś taki "pewny" swojej kochanki i chciałeś z nią życie układać, to ile się znaliście? Albo może po ilu miesiącach żona Ci powiedziała, że jest w ciąży?? Bo coś mi się wydaje, że ta kochanka to tylko zauroczenie i jakaś krótka znajomość.

Gość gość
krótko, nie wyrabiam spadam z tad mam przerabane, nie wiem po co tutaj to napisałem i tak juz po wszystkim czesc wam.

Gość gość
łoł,dobrze ci tak,ta latawica tez powinna być w ciąży i obie powinny kopnac cie w d**e

Gość gość
porzuć żonę dla kochanki przecież obie tego oczekują od Ciebie!

Gość gość
p******ę obie, mam trzecią i to będzie najlepsze wyjscie, dosyc mam wariatek.

Gość gość
taaak,na ogólnej chyba jest temat:mam kochanka a jego żona zaszła w ciążę-albo coś w tym stylu:O