Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Mezoterapia mikroiglowa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mialam w piatek robiona mezoterapie mikroiglowa mezorollerem na okolice oczu u kosmetyczki. Nie dosc ze jestemm jeszcze troche opuchnieta mam czerwone podkowy pod oczami Teraz zobaczylam dwie nowe pionowe zmarszczki " kurze lapki " jedna mialam ale nie tak widoczna a teraz druga gratis i obydwie dosc widoczne.Kurcze mam nadzieje ze to przejsciowe bo swierze :( .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
samo przejdzie???chyba nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomarszczona
Hej, te偶 si臋 interesuj臋 tym zabiegiem, bo pojawi艂y mi si臋 zmarszczki na policzkach po schudni臋ciu. Czy kosmetyczka nie uprzedza艂a Ci臋 偶e co艣 takiego mo偶e mie膰 miejsce? I jak dba膰 o sk贸r臋 po tym zaabiegu? Troch臋 si臋 zniech臋ci艂am... Gdzie robi艂a艣 ten zabieg? Ja jestem z W-wy i szukam dobrego gabinetu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pomarszczona,daj sobie spok贸j nie masz na vo kasy wyrzucac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomarszczona
No chcia艂abym troch臋 poprawi膰 sw贸j wygl膮d, dlatego szukam co by tu zastosowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry zabieg, przejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja robilam w Katowicach , mam miec 5 zabiegow efekt dopiero po 2 miesiacach od zakonczenia zabiegow . Skora obecnie wydaje mi sie sucha .Mam kupic krem pod oczy z wit C ,plyn micelarny . Skora obola艂a wczoraj jak dalam krem to mnie wszystko szczypa艂o czuje sie jak bym dostala po mordzie. Kosmetyczka nic nie mowila ze moga sie uwydatnic zmarszczki a wrecz przeciwnie wygladzic , ale nie zniweluje ich stale z tym trzeba isc juz do gabinetu na botox. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po tym zabiegu sp艂yc膮 si臋 zmarszczki, sk贸ra nabierze j臋drno艣ci a g艂owny cel ro zag臋艣ci si臋, nie b臋dzie taka wiotka, jak chce si臋 usun膮膰 zmarszczki te g艂ebsze to tylko botoks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czestotliwosc zabiegow co 2 , 3 tyg .choc na necie czytalam ze 7 -10 dni ? ach nie wiem mam mieszane uczucia co do tego zabiegu moze bedzie dobrze choc na dzien dzisiejszy wygladam gorzej niz zle. Po zabiegu buzia strasznie parzy az cie pali potem daje maseczke chlodzaca i troche przechodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sp艂yca to dlaczego teraz sa wieksze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te zabiegi maj膮 to do siebie, 偶e na pocz膮tku wygl膮da si臋 koszmarnie ale efekt dopiero jest po czasie i po kilku zabiegach, ja teraz przechodz臋 terma偶, i te偶 efekty s膮 marne ale po ca艂ej serii sk贸ra po jakim艣 czasie jest lepsza, mezotarapi臋 przejd臋 po terma偶u wi臋c przede dopiero ten b贸l. Nie wierz w cuda, 偶e zmarszczki znikn膮 bo nie ale s膮 p艂ytsze a cera jest bardziej od偶ywiona, j臋drniejsza, ma lepszy koloryt jest taka zdrowsza. Zaden z tych zabieg贸w nie zdzia艂a cud贸w dopiero jakby艣 po tej serii zrobi艂a botoks to wygl膮da艂aby艣 na g艂adk膮 zupe艂nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabieg z rollerem ma sens tylko wtedy je偶eli pojawia si臋 podczas zabiegu kropelki krwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok to juz tydzien od zabiegu iiiiiii te widoczne zmarszczki , ktorymi sie tak martwilam zniknely po 4 dniach ( to znaczy sa ale ledwo widoczne musze przygladac sie do lusterka) obrzeki rowniez. Dzis wygladam super i mysle ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej,nastepny zabieg za tydzien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta boska
Ja te偶 mia艂am robion膮 mikroig艂贸wk臋, ale dermapenem, bardziej precyzyjny od rollera, bo 艣rednica du偶o mniejsza i dociera bli偶ej np. oka. na razie jestem po jednej sesji, przyjecha艂a pani z BioMatrixa, do domu, du偶o wygodniej, bo z pokiereszowan膮 z leksza bu藕k膮 fajnie zosta膰 w domu :) Dosta艂am dodatkowo preparat do zastosowania w domu, wi臋c mam nadziej臋, 偶e wkr贸tce zobacz臋 efekty i mimiczne upiorne zmarchy p贸jd膮 precz :D Oczywi艣cie czekam na kolejn膮 sesj臋. punktowo mia艂am kropelki krwi, bardziej wok贸艂 oka przy skroniach, pod oczami ju偶 nie, ale tam mniejsze by艂o nak艂uwanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada1970rrrrrrrrrrrrrrrrr
A czy kto艣 korzysta艂 z zabiegu mezoterapii w New Look w warszawie? Teraz jest promocja na bezig艂ow膮 30 % rabatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am robione zabiegi w膮skim rollerem, przeznaczonym w艂a艣nie na okolice oczu. Wcale twarz po zabiegu nie wygl膮da艂a koszmarnie, by艂a lekko zaczerwieniona. Zaczerwienie a w艂asciwie to lekkie zar贸zowienie mia艂am jeszcze przez kilka godzin, ale to normalne. Tak mi t艂umaczy艂a moja kosmetolog. R贸znie bywa w r贸znych gabinetach, ja mia艂am np. po nak艂uwaniu na艂o偶one dwie maseczki 艂agodz膮ce, kremow膮, a potem algow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am na mezoterapii w newlook(je艣li chodzi ci o ten salon na ga艂czy艅skiego ) Jest to super spos贸b by bez wi臋kszego zachodu troch臋 si臋 odm艂odni膰 :) Nawet nie chodzi mi o sp艂ycenie zmarszczek ale o uj臋drnieniu, jakie ten zabieg nam daje:) poza tym sk贸ra staje si臋 bardziej m艂odsza, 艂adniejsza,poprawia si臋 koloryt -super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julskka
Ile w New Look p艂aci艂a艣 za zabieg i ile takich zabieg贸w robi艂a艣? Ja si臋 zastanawiam nad mikroig艂ow膮 albo bezig艂ow膮, ale jeszcze si臋 nie zdecydowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wybra艂am roller zamiast bezig艂owej, bo efekty po rollerze s膮 por贸wnywane do zabieg贸w laserowych, wiadomo, ze sk贸ra troch臋 szczypie podczas zabiegu ale warto przecierpie膰 te kilka minut. Ja p艂aci艂am za pierwszy zabieg 250 z艂, a za nast臋pne 150 z艂. W cenie by艂o serum z peptydami biomimetycznymi, maska kremowa i maska algowa. Chodze co 2 tygodnie, zosta艂 mi jeszcze jeden zabieg. W sumie b臋d臋 miec 6 zabieg贸w. To w Poznaniu :)

Udost臋pnij ten post

Zabieg w New Loook w Warszawie wed艂ug mnie to naprawde dobwy wyb贸r. Oni maj膮 tam zawsze atrakcyjne ceny no i trafiaj膮 si臋 promocje. Jako艣膰 zabieg贸w naprawd臋 godna polecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2014-01-02 16:53:39 go艣膰 Gdzie w Poznaniu chodzisz na te zabiegi? S艂ysza艂am 偶e mo偶na si臋 pozby膰 zmarszczek po tych zabiegach i zastanawiam si臋 gdzie b臋dzie najlepiej i艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janosikowa
Lilka007 a ile w tym new look kosztuje mezoterapia?a jakie艣 bony promocyjne to gdzie mo偶na zdoby膰, napisz bo jestem zdesperowana aby by膰 pi臋kna;)a nie mam du偶o kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katlyn1

mezoterapia mikroig艂owa daje rewelacyjne efekty i jest d艂ugotrwa艂a - intensywnie odm艂adza sk贸r臋, by艂am na tym zabiegu w Estetyka Day Spa w Piasecznie i jestem bardzo zadowolona聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kariena

Ja pr贸bowa艂am i serio du偶o 艂adniejsza sk贸ra, bardziej spr臋偶ysta, 艂adniejszy koloryt itd. Pr贸bowa艂am w salonie Estela w Gda艅sku :) I pr贸bowa艂am tam te偶 BB glow skin, super zabieg i ka偶demu polecam! ja lubi臋 mie膰 g艂adk膮 i jasn膮 cer臋, tak膮 promienn膮 itd. Dla mnie to super sprawa, naprawd臋 warta wydanych pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina

Nie ma co przep艂aca膰 za zabiegi, skoro mo偶na sobie zakupi膰 urz膮dzenie do mezoterapii bezig艂owej Beautifly ZL-S1219 i u偶ywa膰 go w domu. Sama posiadam w domu 聽urzadzenie od Beautifly mezoterapiii bezig艂owej i 艣wetnie si臋 sprawdza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia

Zanim zacz臋艂am stosowa膰 ten zabieg s艂ysza艂am o nim sporo dobrego wi臋c musia艂am sama si臋 przekona膰. Po zabiegu przyznaj臋, 偶e do tej pory jest to dla mnie najskuteczniejsza bezinwazyjna metoda liftingu. Zabieg wykonywa艂am w Simea Beauty w D膮browie G贸rniczej i po nim moja sk贸ra jest mocno odm艂odzona. Super efekty, polecam ka偶demu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc gosc taki jeden

Uwielbiam mezoterapie, fakt ze zabieg nie nalezy do przyjemnych ale seria dziala cuda,polecam i nie wpusuje tu zadnej nazwy zakladu zeby nie byc posadzonym o reklame.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezoterapia ig艂owa

Mezoterapia jest rewelacyjnym zabiegiem o szerokim zastosowaniu. Wszystko zale偶y od tego, co lekarz wrzuci do strzykawki :) Osobi艣cie chodz臋 na dwa rodzaje zabieg贸w do gabinet贸w medycyny estetycznej. Pierwszy to botoks, drugi to w艂a艣nie mezoterapia ig艂owa https://dermestetic.pl/zabiegi/mezoterapia-iglowa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorota

Po mezoterapii ig艂owej wszystko musi si臋 wygoi膰, fajn膮 opcj膮 jest ta bezig艂owa. Ja mia艂am taki zabieg w Dermedika w Krakowie i bardzo szybko cera wygl膮da艂a super

Udost臋pnij ten post

Moja sk贸ra jaki艣 czas temu utraci艂a elastyczno艣膰 i by艂a bardzo wysuszona. Z tego w艂a艣nie powodu zdecydowa艂am si臋 na mezoterapi臋. Poleci艂a mi j膮 znajoma, kt贸ra doskonale zna艂a efekty. Ja wykona艂am j膮 w Slow Age w Rzeszowie i widz臋 znaczn膮 popraw臋 jako艣ci sk贸ry. Dzi臋ki zabiegowi sk贸ra jest zregenerowana i wygl膮da jak z czas贸w m艂odo艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰