Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juhasik z Gdańska

Wartosci upadly swiat stanal na glowie

Polecane posty

Gość Juhasik z Gdańska

Od dawna mówi się, że polska młodzież jest zepsuta. Sam jestem jej przedstawicielem-mam raptem 20 lat z haczykiem i wielokrotnie brałem swoje pokolenie pod obronę, ale coraz bardziej przekonuję się, że to co mówią o nas "stare pryki" nie jest wcale czymś oderwanym od rzeczywistości. Niedawno idąc ulicę szły przede mną trzy młode dziewczyny ubrane jak z burdelu,a przed nimi jakiś dziadek-na oko 70letni. Dziewczynki opowiadały sobie jak to było ostatnio na imprezie i pewnym momencie jedna mówi do drugiej, że poznała gościa na tej imprezie, ale bardzo tępego, bo postawił jej tylko colę i myślał, że "dam tu za to p******ć"... Dziadek spojrzał się na nią,a ona na to "co się patrzysz Ty stary c**u". Gdzie jest kultura, gdzie jest moralność? Zaczyna mi być wstyd, bo zaraz każdy zacznie resztę tych normalnych wrzucać do jednego wora z patologią...

Gość nightmare brolly
Mówi się,że tak było zawsze,ale to bzdura.Mam 30 lat i za czasów mojej młodości aż tak źle nie było

Gość gość
Mówisz tylko o kobietach,ale mężczyzni też nie są lepsi.

Gość stary wyksel
Czasy mojej młodości już dawno minęły i dobrze pamiętam kiedy to się wszytko zaczęło walić - jak padała komuna. Wtedy się zaczęły powoli te mody amerykańskie, telewizje, różowe landrynki itd. Sami tego chcemy i do tego dopuszczamy a potem się dziwimy że 15 w ciążę zachodzi

Gość Juhasik z Gdańska
Faceci też mają swoje za uszami, ale rzadko spotykam się z takimi sytuacjami, że faceci tak się publicznie zachowują. To kobietom od równouprawnienia się w głowach poprzewracało. Kiedyś faceci byli najgorsi, a teraz kobiety ich na głowę przebiły. Dupa-karta przetargowa? Ejj noo bez przesady

Gość Kinky Erikson
Internet sprawił ze głupota sie rozsiała. Ale w sumie tak na szybko oceniając opierając sie tylko na moich obserwacjach co nie stanowią żadnych rzetelnych danych :P to tak 20-30% młodych przejawia takie durne zachowania, większość jako tako sobie radzi :)

Gość nightmare brolly
Dawniej to chłopacy byli języczkiem uwagi,że kradną,biją się piją,a teraz-kobiety nie są w niczym gorsze.Coraz więcej przypadków z kobietami w tle.Nie wiem z czego to wynika,ale kobiety pod wieloma względami upadły.

Gość nightmare brolly
Nie zgodziłbym się,że to tylko 20%. Z tego,co widzę to około połowa,a na mojej dzielnicy,gdzie ja mieszkam to większość zdecydowana.Ciekawe jakiego byś nabrał przekonania,gdybyś wyszedł wyrzucić śmieci,a na klatce schodowej byś zobaczył parę uchlanych nastolatków podczas stosunku?

Gość gość
Gdy chodziłam do liceum,naczelnym tematem było,kto ile wypił.

Gość Kinky Erikson
Margines, te 30% robi dużo hałasu wokół siebie, a 70% siedzi cicho i odrabia lekcje :) więc może sie wydawać że jest ich więcej, ale to zależy od tego w jakich sytuacjach sie znaleźliśmy, tak na szybkiego oceniłem opierając sie na swoim doświadczeniu. Jest moda na głupotę :)

Gość gość
zesrał się, nie upał, każde pokolenie tak, stary capie

Gość gość
Gdy chodziłam do liceum,naczelnym tematem było,kto ile wypił podczas weekendu.

Gość nightmare brolly
Moda modą,ale dobre imię ma się tylko jedno... Ostatnio byłem na sporej imprezie pod dłuuugim czasie i muszę stwierdzić,że więcej chyba nie pójdą.Nie ma mowy o kulturalnej zabawie.Jedna przychodzi żeby jej drinka postawić i się z nią zabawić-cokolwiek to znaczy,następna się jakiemuś typowi tyłkiem o penisa ociera...Jedna piszczy,druga wrzeszczy nachalna jak worek. To co ta ludzie?

Gość Kinky Erikson
są różne imprezy kluby, znalazłeś sie w takim bez kultury :P

Gość nightmare brolly
No nie sądzę... Myślę,że w każdym można się na coś takiego natknąć.Mój znajomy był szefem ochrony w jednym z największych klubów na pomorzu to mówił mi co się czasami wyprawiało z narkotykami włącznie.

Gość gość
donerweter wziął śmierdziel usunął wpis. A więc jeszcze raz: seks, to też przyjemność, a nie tylko robienie bachorów, załóż słuchawki na uszy i słuchaj muzyki kościelnej, matole.

Gość nightmare brolly
Hehe, kiedyś pewna parka-pijana pewnie uprawiała seks przy tylnym wyjściu. On śmiał się potem z jego podwładnego ochroniarza,że ten nie zareagował-zamurowało go :P

Gość gość
Teraz jest w modzie byle z kim i byle gdzie. A wtedy ojciec nieznany a dziecko do domu dziecka

Gość gość
W ogóle świat staje na glowie W mediach mówi się głownie o prawach mniejszości narodowych, rasowych czy seksualnych, zwykły czlowiek idzie w odstawkę. W szkołąch nauczyciel nie ma nic do powiedzenia, gimnazjalista moze go zwyzywac a nauczycielowi nie wolno nawet krzyknąć. Obniza sie poziom kształcenia. Więc nic dziwnego że rosnie pokolenie zarozumiałych, agresywnych chamowatych kretynów/nek Zresztą gdzie ludzie w Polsce mają pracowac? Głownie przy łopacie, na kasie w markecie albo na tasmie w fabryce za nędzne grosze. Więc po co im wiedza? To państwo ponosi odpowiedzialnośc za tę sytuację. Ale nie robi nic . Bo rzadzącym jest w smak że jest bezrobocie i ludzie bija się o byle jaką pracę. Oni są przecież związani ze swiatem biznesu i zarzadzania a nie zwykłego pracownika. Zachód tez jest zadowolony bo w Polsce mozna produkowac to samo za o wiele niższe pieniądze niż np. w Niemczech czy Włoszech