Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o produktach ziaja

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie myślę ,o tych kosmetykach są tanie ,ale czy dobre?No bo skoro dobre ,to czemu mam przepłacać za te ,które mają "lepszą"markę. Może ktoś coś polecić? Kupiłam na próbe żel pod prysznic i uważam ,że jest naprawdę dobry.Chętnie kupiłabym coś jeszcze,ale nie wiem co warto ?

Ja mam do sprzedania plyn do demakijarzu oraz odzywke jesli chcesz:)

Gość gość
Takie sobie. Tanie. Niekoniecznie naturalne, ale mozna znalezc fajne produkty. Ja z ziaji mam takie mleczko do mycia twarzy i tonik.

Gość gość
ja lubię kosmetyki ziaja. wiadomo nie wszystkie mi odpowiadają, ale w wiekszosci przypadkow jestem zadowolona. bardzo lubię też Ziajkę (dla dzieci)

Gość gość
każdy krem mnie uczulił bez wyjątku a próbowałam z 12 od ziaji żele pod prysznic i mydła mnie swędziały zawsze jak jasna cholera toniki i mleczka o o dziwo też szczypały balsamy do ciała sztuczne wręcz śmierdzące zapachy nie miła konsystencja ogólnie: większość kosmetyków mnie uczula i podrażnia, przy ziaji zawsze tak było. użwam tylko kosmetyki z apteki i to z ogromną ostrożnością nie polecam ziaji bo można sobie pogorszyć tylko

fakt kupilam 2,5roku temu balsam z "pompka" o zapachu poziomki i mam go do tej pory. Beznadziejny zapach i konsystencja.

Gość gość
Polecam szampon do włosów normalnych figowy. Włosy nie przetłuszczają się i dość długo wyglądają na świeże. Ma ładny zapach.

Gość gość
To ja autorka.No ,a płyn do higieny intymnej ?Mnie np uczulił wychwalany biały jeleń :)Zapomniałam dodać ,że biorę pod uwagę produkty dla 30+.Zastanawiam się nad szamponem,kremem do twarzy,jestem bardzo wymagająca.Dużo kosmetyków kupiłam i wyrzuciłam pieniądze w błoto.

Gość gość
moim zdaniem są słabe, jada na jakiejś opinii kompletnie dla mnie niezrozumiałej, miałam kilka podejść do tych kosmetyków i za każdym razem klapa. wolę dolozyć i mieć coś porzadnego

Gość gość
tonik nagietkowy dla mnie ok mleczko do demakijażu nagietkowe i figowe plyny do demakijażu oczu krem do stop w pomarańczowym opakowaniu i taki w tubce oliwkowy mocno skondensowany-moze być,choc moja kolezanka jest zachwycona,ja wole produkty akurat Garniera bardziej-skondesowany balsam do stóp,łokci ,etc balsam kozie mleko,tez może być namówiła mnie koleżanka na krem na noc,nie kupiłam serii i dobrze,mnie szczypie i nie wchłania się dobrze,jej bardzo odpowiada jeśli już wolę Bielendę-seria czarna oliwka choćby.lubie ich masła do ciala,i peeling cukrowy

Gość gość
skoro jesteś wymagajaca to kupuj dobre kosmetyki, z wyższej polki a nie ziaję za 8 zł:D

Gość gość
ja polecam tylko serię masło kakaowe- emulsję i masło. ewentualnie taką anyżkową oliwkę do masażu w czarnym opakowaniu jak ktos lubi zapach anyżku. ich kremy do twarzy , to są na parafinie, więc nadają się tylko dla babć czy osób z bardzo suchą skórą bez aktywnych gruczołów łojowych. i nie wiem czy wiecie, że jest seria ziaja pro dla gabinetów kosmetycznych- to są dobre i bardzo chwalone kosmetyki tylko, że nie kupisz ich w drogeriach tylko np na allegro albo w sklepach firmowych ziaja. i nie kosztują 5 zł..

Gość gość
Jak dla mnie Ziaja nic konkretnego nie zdziała. Tania marka z bardzo małą ilością składników aktywnych. Używam tylko dwufazowy płyn do demakijażu oczu bo jest całkiem przyzwoity :)

Nie chce ktos kupic plynu do demakijarzu albo odrzywke do wlosow z jedwabiem? Sa nowe, 4zl kazda.

Gość gość
mnie ziaja uczula w większości. a skoro jesteś taka wymagająca, to wypróbuj jakieś naturalne produkty.

Gość gość
Naturalne produkty mogą uczulać tak samo, jak każde inne.

Gość gość
srednie.. jedne lepsze drugie gorsze, cena ok. mozna sprobowac

Gość gość
wszystko może uczulać, ale dla naprawdę wymagającej skóry naturalne produkty będą zdecydowanie lepsze

Gość gość
U mnie zdają egzamin.

Gość gość
dwufaza do demakijażżżu (-> iouy :P )bardzo dobra, poza tym seria kozie mleko, oliwkowa i jaśminowa. Ale ja mam ponad 50lat i suchą skórę.

Gość gość
no to ziaja ci raczej jej nie natlusci i nie nawilzy :)

Gość gość
płyn dwufazowy do demakijażu, płyny do higieny intymnej i antyperspiranty są wg mnie OK. Nie polecam szamponów i balsamów do ciała.

Gość gość
Jak w większości firm są perełki i buble. Perełki imho to bloker, żel pod prysznic z serii Ulga (kocham i uwielbiam, zbawienie dla mojej suchej skóry), masło Kozie Mleko i oliwkowe,kremy: nawliżający Kozie Mleko i z kwasem hialuronowym, oliwka do masażu też jest OK.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi,przemyślę wszystkie opinie. Do osoby ,która twierdzi ,że skoro jestem wymagająca to mam kupować kosmetyki z wyższej półki ,a nie ziaję.No wiesz ,to ,że lubię dobre kosmetyki (a moja skóra robi mi przeróżne psikusy ,raz krem jednej firmy jest dobry,a na drugi dzień mi spływa po twarzy),nie znaczy ,że nie mogę się zainteresować naszymi rodzimymi ,tanimi kosmetykami.Nie zawsze mam pieniądze,żeby kupić coś sobie z wyższej półki,więc po co jest to forum ,skoro nie mogę zadać pytania?Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
Ja stosowałam kilka toników do twarzy z tej firmy. Szału nie było, ale nie było też źle. Mam cerę wrażliwą, a one nie mają w składzie alkoholu, więc to był duży płus :)