Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata1989

ratujcie pisze prace i potrzebuje informacji

Polecane posty

Gość beata1989

witajcie pisze prace i potrzebuje informacji w jaki sposob sie bada zdolność kredytowa np w banku spoldzielczym lub PKO bank polski, albo jakis informacji o tych bankach. to jest wlasnie porownawczy rozdzial tzn ostatni pracy licencjackiej. czy jest mi ktos w stanie pomoc

Gość beata1989
albo jesli moze powiedziec gdzie takich informacji szukac zeby nie tracic duzo czasu

Gość gość
Na stronie PKO BP lub jakiegoś banku zrzeszającego bank spółdzielcze np BPS SA. Oczywiście informacji o tym jak się bada zdolność kredytową nie otrzymasz, poza kilkoma ogólnikami, które się publikuje.

Gość beata1989
wlasnie tak szukam, tylko jeden jest problem ze jakies zrodla procz internetu musze miec ktore sa wiarygodne. a niestety latwo tego dostac sie nie da.

Gość beata1989
cos o spoldzielczym juz mam tylko ten pko . wybralam temat a teraz inf zdobyc graniczy z cudem

Gość gość
O matko, i tacy ludzie będą mieć tytuły naukowe.... Jeżeli strona internetowa nie może być źródłem to piszesz pismo do banku, przedstawiasz sie w nim i pytasz czy mogą Ci udzielić takich informacji. I po co się porywać na temat o którym nie wiesz?

Gość beata1989
wyobraz sobie ze koncze pisac o to ze nic nie wiem tego powiedziec nie moge wbrem twoim odczucia!

Gość gość
Wbrew czemu??? Matko kochana...

Gość beata1989
nie szukam krytyki wiec nie mam czasu na tego typu rozmowy. mam troche wiecej rozumu niz ty zeby kogos obrazac. dziekuje za pomoc.