Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitropropane

Figura gruszki jest beznadziejna

Polecane posty

Gość nitropropane
Od kiedy dysproporcja to zaleta? ;)

Gość gość
Nie sluchaj leviatana, bo on jest... Musisz zejsc do 90 cm w biorach, wyszczuplic uda. Masz tluszcz na biodrach, udach, tylku? Robisz cos z tym?

Gość gość
Fakt duże masz te biodra i powinnaś przede wszystkim schudnąć. Ja mam figurę gruszki, wahania w wadze i w biodrach mam max. 94, bez niewiadomo jakich ćwiczeń. Ciesz się, że masz widoczne biodra, niektóre nawet tego nie mają.

Gość nitropropane
Nie, to jest brak proporcji i nie zmienisz mojego zdania :P Wyglądam śmiesznie i nie mieszczę się w ciuchy - to chyba coś znaczy? Na biodrach nie mam tłuszczu, na tyłku i udach trochę tak. Ćwiczę od dłuższego czasu i nie widać żadnej różnicy :o I już mówiłam nie mogę się odchudzać bo mam niedowagę...

Gość gość
Nie mieścisz się w kozaki i masz mały biust... No teraz to powiało prowokacją.

gościu tylko zauważ że ona ma 175 cm wzrostu a nie 165 czyli średni wzrost dla którego 90 w pupie przyjmuje się za ideał.

Gość nitropropane
omg czy tu niektórzy nie umieją czytać? Właśnie piszę że moja figura jest komicznie beznadziejna, mam grube łydki i płaską klatę, czy tak trudno to zrozumieć? Wiem że to właśnie dlatego nie mam cycków, no ale nie będę tyła bo będę wyglądać jak bączek...

przecież ty teraz nie masz złej figury. te wychudzone "modelki" na wybiegach i w kolorowych gazetach są brzydkie i nie bierz sobie ich za wzór ładnej figury.

Gość nitropropane
Nie chcę być wychudzona, chcę być proporcjonalna i zgrabna :( Tylko że praktycznie nie mam na to wpływu

Gość gość
Leviatan to chyba jeden z najwiekszycch zjebow na forum. Laska ma prawie 100 cm w biodrach a ten twierdzi, ze ma niedowage. Tutaj nie ma znaczenia wzrost a proporcje.

Gość gość
Co wy pierniczycie że figura gruszki jest ok Miałam koleżankę o tym typie figury i wyglądała monstrualnie Ja nie należę do najszczuplejszych ale jej łydki były grubsze od moich ud Za to tułów miała chudziutki I ten chudziutki tułów podskakiwał na tych tłustych odnóżach i wielkim tyłku Taka karykatura troszkę W dodatku z miesiąca na miesiąc rosła i miała tak genetycznie bo jej mama tak samo

pomarańczko przeczytaj posty autorki szczególnie ten w którym sama pisze o swojej niedowadze :P nitropropane -> od pasa w dół to ty jesteś proporcjonalna

Gość nitropropane
Ale on powtórzył po mnie, bo to ja powiedziałam że mam niedowagę. Cały tłuszcz odkłada mi się na dole a u góry nie mam go praktycznie wcale.

Gość gość
A i ta kolezanka nie miała ani jednej pary dżinsów tylko jakieś elastyczne wdzianka bo jej nogi nie wchodziły

Gość nitropropane
No to ze mną nie jest tak źle bo mam dużo jeansów :D

Gość gość
To jest prowokacja, kto nie mieści się w kozaki / jeansy? Musiałbyś ważyć z 90 kg.

Gość nitropropane
Mieszczę się w jeansy, ale muszę brać większe i w pasie mi odstają. W kozaki naprawdę się nie mieszczę - może mam jeszcze przesłać zdjęcie podpisane przez 2 naocznych świadków? Mam po prostu bardzo szerokie łydki, skoro tego nie doświadczyłaś/eś to tylko pozazdrościć. Szkoda byłoby mi czasu na wymyślanie dennych prowokacji.

Gość nitropropane
Oj Levviatan :D właśnie cały czas powtarzam, że co jak co ale nogi mam beznadziejne.

Gość gość
To nie noś jeansów, większość i tak jest brzydka.

Gość nitropropane
To co mam niby nosić jak nie jeansy? Mam bardzo zbliżone nogi do tych: https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=jGRKhR0vQFyakM&tbnid=ioS79ZIGisgovM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Falemodelki.pl%2Fid%2C3949%2Cgaleria%2Cbackstage.html&ei=KZJaUo3uEYejkwWEkIEg&bvm=bv.53899372,d.dGI&psig=AFQjCNGcpRWpz5PGaaMRPICIqUTqFRtNDw&ust=1381753556372016 więc wiem że nie są ładne i nikt mnie nie przekona, bo to po prostu kłamstwo.

Gość nitropropane
Nawet nie umiem linka wkleić :o

Gość gość
figura gruszki wcale nie jest taka beznadziejna, są gorsze, np jabłko- to jest dopiero koszmarna figura, a wąska talia i wielki zad znajdą wielu amatorów.. ja też mam 175 cm i obecnie wymiary 85-60-90 i wyglądam idealnie, ALE zdarzyło mi się kiedyś przytyć: tyłek i talia bez zmian, a w biodrach 100 prawie!! i nie jest prawdą, że tak musi być!! chodziłam tak z rok aż w końcu schudłam w ok 2 m-ce diety! i dziewczyny- nie macie żadnej niedowagi!! BMI, to bzdura kompletna i jak macie wielką doopę i fałd tłuszczu na udach na 10 cm po złapaniu w palce, to nie macie żadnej niedowagi- puknijcie się w czerep!!

Nie martw się, znajdzie się taki, któremu się spodobasz. To poza tym nie koniec świata. Przestańcie się kręcić tylko wokół wyglądu i odchudzania, bo już jest tego wszystkiego za dużo. Ja nie jestem ideałem i mam to w głębokim poszanowaniu. zlotemyslizochy.pl

Gość gość
Afrodyta - bogini piękności też była przedstawiana jako gruszka (i to przez malarzy i rzeźbiarzy mężczyzn ;) ) a uchodziła za ideał kobiecego piękna :) Uwierz mi ,że nie ma nic bardziej sexy niż wąska talia z jednocześnie zacnym wypiętym tyłkiem ;)