Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitropropane

Figura gruszki jest beznadziejna

Polecane posty

Gość nitropropane
Nie mam wielkiego fałdu tłuszczu na udach. I mimo wszystko mam niedowagę, bo wszędzie mi wystają kości a tłuszcz mam w niewielu miejscach, rozumiesz to?

Gość gość
nie za bardzo. nie wierzę w takie cuda i że na tych twoich grubych nogach sam mięsień i stąd takie kołki

Gość nitropropane
Nie będę cię przekonywać. Ale nie uwierzę że 50 kg przy 176 cm to nie jest niedowaga. Levviatan, nie widziałeś to tak naprawdę nie wiesz :P

Gość gość
"Afrodyta - bogini piękności też była przedstawiana jako gruszka (i to przez malarzy i rzeźbiarzy mężczyzn oczko.gif ) a uchodziła za ideał kobiecego piękna usmiech.gif Uwierz mi ,że nie ma nic bardziej sexy niż wąska talia z jednocześnie zacnym wypiętym tyłkiem " ___________________ dokładnie. Najgorsze jest jabłko albo marchew a gruszka jest mega kobieca.

Gość gość
Najgorsza figura to taka (niezależnie od tych głupich owocowych nazw) ,w której kobieta ma brzuch piwny. Jestemw stanie zaakceptować wszystko , masywne nogi, mały biust , średni bius, płaski tyłek , duży tyłek , szerokie bary ...ale brzucha piwnego u kobiety nie zniósłbym.

Gość nitropropane
Czyli jabłko :P No, mi się wydaje że mimo wszystko gruszka jest gorsza, no ale każdy ma inny gust :P

Gość gość
Zgub kilka cm z bioder i zacznij nosić dopasowane sukienki. i porównaj kto będzie wyglądał lepiej ty czy jakieś jabłko lub marchewka. Jednak biodra i pupa to zaleta jeśli nie są jakieś monstrualne a skoro nie ważysz dużo to pewnie przesadzasz z wielkością.

Gość gość
"nie za bardzo. nie wierzę w takie cuda i że na tych twoich grubych nogach sam mięsień i stąd takie kołki" Czemu nie ? Pudzian jest masywny ale nie jest tłusty. Podobnie jak Lopezka...nie ma nóg tłustych tylko masywne...taka budowa.

Gość nitropropane
Sukienki w moim przypadku odpadają bo mam niezgrabne nogi, więc lepiej ich nie eksonować :(

Gość gość
Cała jesteś z*****a z tego co piszesz. Idź wylecz głowę z tych "wielkich" części ciała ;) przy 50 kg ;)

no to pokaż swoją pupę i nogi :P a te podobne do twoich co pokazałaś mi się bardzo podobają :) a i jabłko jest gorsze of figury gruszki.

Gość mnie też się podoba
a jestem kobietą. Gruszki mają to, o czym marzę - płaskie brzuchy i wąziutkie talie. Najgorsze jest tycie w talii i brzuchu, ja tak mam, to wygląda ohydnie i jest niekobiece. Gdyby mi sadło z brzucha i talii przesunąć na tyłek i biodra, to bym była sex bomba :O. Także gruszka pod warunkiem, że nie jest skrajna (czyli już mutant, nogi słonia i tak dalej), to jest ok.

Gość nitropropane
Nie napisałam że są wielkie tylko nieproporcjonalne. Link się nie otwiera ale od razu powiem że nie wyglądam jak Rihanna, mam dużo mniejszy biust. A swoich zdjęć nie mam na tym kompie :P

Gość mnie też się podoba
a sądząc po wadze, to Ty w ogóle jesteś wręcz chuda, dziewczyno :O Nie ma to jak wymyślać sobie problemy 🖐️

Gość nitropropane
Właśnie mówię że jestem chuda ale niektórym częściom ciała sporo do tej chudości brakuje, przez co wyglądam wręcz śmiesznie

Gość gość
a czy Ty nie rozumiesz ,że to jest właśnie kobiecość ? Większy dół , mniejsza góra...chyba ,że chcesz być jak chłop galicyjski , szeroki na górze , wąski na dole.

Gość nitropropane
Właśnie mówię że jestem chuda ale niektórym częściom ciała sporo do tej chudości brakuje, przez co wyglądam wręcz śmiesznie

Gość nitropropane
Dubel :o Nie chcę wyglądać jak chłop galicyjski tylko chcę wyglądać proporcjonalnie, ot co

Gość gość
To wpisz sobie w gógle Rihann w bikini albo na plaży :) Jesli masz takie nogi jak ona czy nawet ciup większe w co wątpie( bo na tych fotach też ją odchudzają ;) ) to miescisz sie w normach ;)

Gość gość
a jaka diete uzywacie

Gość prawictwo pospolite125
Moim zdaniem sylwetka bez zarzutu .. 82-62-98 to dobre wymiary dużo gorsze jest 98-62-86 zawsze mi sie podobały kobiety które maja wiecej na dole niz na górze .

Gość nitropropane
Ale się uparłeś :P Nie są ładne. Mam większy dół niż Riri i mniejszą górę, więc tak średnio :(

Gość gość
Ona pewnie chciałaby mieć duży biust i małą pupę, szczuplutkie nóżki itp. Twarz jaką masz?