Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitropropane

Figura gruszki jest beznadziejna

Polecane posty

Gość gość
śmieszny post na poprawę humoru nie mojego autorstwa ;) ****************************************************** "2 lata temu mój były dał mi siano na zrobienie sobie cycków. Ja wzięłam te pieniądze i zamiast do kliniki poleciałam sobie z siostrą na Bali na tydzień (z***biście spędzony czas!). W między czasie miałam chyba z 1000 nieodebranych połączeń od niego smiech.gif Jak wróciłam do kraju wysłałam mu pocztą 34 złote , które zostało z tego z liścikiem "To na początek do Twojej operacji powiększania fujary, powodzenia amigo" :D Zrobił mi sprawę , którą przegrał :D w między czasie poznałam super faceta ,z którym do dzisiaj śmiejemy sie z tej akcji i z tamtego frajera :D Więc dystans kobieto oczko.gif jak widzisz tylko ograniczeni na umyśle dobierają sobie partnerkę na podstawie wielkości biustu ;)Trzymaj się i więcej samoakceptacji ;) "

Gość nitropropane
dzięki za miłe słowa :)

Gość nitropropane
Ale skąd wniosek że ładna? :P Powiedziałabym że wręcz przeciwnie

Gość nitropropane
Już nie chce mi się kłócić ale ja swoje wiem :P

Gość nitropropane
Czemu błędną? Nie mam problemów ze wzrokiem :P

Gość gość
bez urazy autorko ale mów za siebie z tą beznadziejnością ... Ja jestem gruszką i mam świetne ciało. Mam wąską talie , płaski brzuszek , wypięty tyłek i mój facet mnie uwielbia :) )A poza tym może być gruszka i gruszka. Co innego jak laska wygląda jak Riri/Shakira a co innego jak faktycznie ma nogi jak kolumny ...Nie wrzucaj wszystkich gruszek do jednego wora :D

Gość nitropropane
gościu, czy takie szczegóły są ważne? ok, to moja figura jest beznadziejna...

Gość gość
Tak bo nazwą tematu ubliżasz wszystkim kobietom o figurze gruszki a problemy z akceptacją masz tu tylko Ty :)

Gość nitropropane
Jest, nie przekonasz mnie :( A skoro mówicie że Shakira jest gruszką, to ja jestem chyba jakąś zmutowaną albo na taką figurę jak moja po prostu nie ma nazwy

Gość nitropropane
No ciekawe kto by nie miał problemów z akceptacją jakby wyglądał jak ja :(

Gość gość
Gruszka jest wtedy kiedy biodra są szersze od ramion. W Twoim przypadku pewnie jest to większa róznica niż u niej ale model jest ten sam.

nitropropane ja bym nie miał :P normalnie to chyba trzeba cie przełożyć przez kolano i sprać ten twój ekstra tyłeczek za gadanie takich głupot że niby masz brzydką figurę.

Gość nitropropane
No ja się do niej nawet nie umywam

Gość Tuputusia
Uważacie, że macie brzydką figurę? Ja jestem idealnym przykładem figury gruszki. na dodatek natura pozbawiła mnie "wcięcia w kostkach" przez co moje nogi to dwa kołki :( http://i43.tinypic.com/t8ukyf.jpg i zaznaczam, że nie wypięłam pupy!!!

Gość nitropropane
Hahaha żartujesz sobie ze mnie? Dałabym się pokroić za takie nogi...

Gość gość
to czego od nas oczekujesz ? Widze ,że kompleksu z głowy Ci nie wybijemy więc nie pozostało mi nic innego jak się pożegnać. Nie będę 1000 razy pisać ,że masz normalną kobiecą figurę a Ty ,że jesteś brzydka bo to będzie jałowa dyskusja ...Trzymaj się

Gość gość
Tuputusia... z******ty tyłeczek :)

Gość Tuputusia
nitropropane w takim razie chetnie zobaczyłabym Twoje nogi, skoro uwazasz, że moje są ok... No i trzeba jedno przyznać- wysokie buty robią swoje!

Gość nitropropane
Nie mam żadnych zdjęć, ale uwierz mi że mam dużo gorsze. I ze względu na wzrost nawet obcasów nie mogę ubrać :(