Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitropropane

Figura gruszki jest beznadziejna

Polecane posty

Gość nitropropane
Ee skąd ci przyszło do głowy że mam 70 cm w udzie? Naucz się czytać :o

Gość gość
Jak masz 41 w łydce to ja nie wiem ile Ty masz w udzie bo ja tyle co masz w łydce mam w udzie a też jestem gruszką :P Więc jak widać gruszka gruszce nie równa więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora :P

Gość nitropropane
Masz 41 w udzie w najszerszym miejscu? To chyba masz anoreksję i na pewno nie masz figury gruszki, więc nie wiem czemu się tu wypowiadasz :o

Gość gość
zmierzyłam się teraz w najszerszym i mam 52 w udzie w najszerszym miejscu a gruszką jestem bo mam szersze biodra od ramion, wcięcie w tali i mały biust :)

Gość gość
Przepraszam , 46 mam w najszerszym :P zle sobie przetrzymałam wczesniej :P a gruszką jestem bo wszystko inne sie kwalifikuje na gruszkę więc jak widzisz "gr***a" też może mieć stosunkowo fajne nogi ...to Ty masz kiepską figurę :P

Gość gość
nie wierzę :D słowo g*r*u*c*h*a ocenzurowane :D jakieś jaja :D

Gość nitropropane
Dobra, skoro się dowartościowałaś że to ja mam beznadziejną figurę to możesz już iść 😴

Gość gość
żeby było jasne to 46 mam w każdym pojedynczym udzie. Nie wiem jak Ty to zrozumiałaś. Czyli 92 w udach (to chyba nie tak super mało) więc nie wiem co się tak dziwisz. Oczywiście trochę szersza jestem w biodrach.

Gość nitropropane
Bardzo się cieszę. Napisałaś wcześniej 41, stąd moje zdziwienie. No i nie wiem jakiego jesteś wzrostu. No ale to nie jest ważne, w końcu to ja jestem mutantem :o

Gość gość
a ja mam 83 w obu udach razem w najszerszym miejscu ( licząc obwód obu) i uważam ,że są to zgrabne nogi a też jestem gruchą (świadczy o tym wszystko inne) więc myślę ,że to po prostu autorka ma nie za ciekawą budowę.

Gość nitropropane
Widziałyście kiedyś budowę gruszki? Gruszka ma mocniejsze uda, więc nie możliwe żeby takie patyczki były nogami gruszki. Darujcie sobie przechwałki bo nikogo to nie interesuje 😴

Gość gość
ale w figurze gruszki nie chodzi o to ile cm masz w udach (choć i tak mam wciąż dół "większy" od góry ) tylko ,że biodra są szersze od ramion. A skoro to są dla Ciebie patyczaki to sory ale nie wiem jakie balerony Ty musisz mieć :D

Gość nitropropane
Wpisz sobie figura gruszki w gógle umysłowy baleronie

Gość gość
ale nie przejmuj się bo gorsze jest jabłko...z dwojga złego lepiej mieć nadmiar tłuszcz na udach (to przynajmniej kobiece) niż na brzuchu ( bo to już totalnie aseksualne i brzydkie). Ciao ;)

Gość gość
to wytłumacz ma inteligentko jaką mam figurę skoro mam węższe ramiona od bioder, płaski brzuch , wcięcie w tali :) ? Klepsydrą nie jestem bo biodra mam szersze od ramion. Jabłkiem też nie bo mam ładny brzuch. Jestem gruszką tak jak Ty tylko ,że mam mniejsze wymiary :classic_cool:.

Gość nitropropane
Aaale mi dokopałaś, czekaj, pozbieram się z podłogi :D Dobra, niech Ci będzie, masz cudowną gruszkowatą figurę a ja jestem zmutowaną zgniłą gruchą :classic_cool: A uda mam dość szczupłe, więc proszę mi tu nie wciskać kitu..]

Gość gość
"A uda mam dość szczupłe, więc proszę mi tu nie wciskać kitu..]" ********************************** to czego Ty płaczesz od 10 stron ? :O

Gość nitropropane
bo wszystko inne mam z*****e :(

Gość gość
z****ny to Ty możesz mieć łeb :O Jak cycki Ci nie wiszą do kolan , nie masz fałd na brzuchu i płaskodupia to masz normalną figurę. idę stąd bo gadka z Tobą jest bezproduktywna. Kompleksy leczy się u psychologa albo chirurga a nie na forum

Gość nitropropane
Nie leczę kompleksów na forum :o

Gość gość honorowy
powiedz jeszcze że nie masz żadnych :D

Gość nitropropane
Może i mam ale chciałam tylko się wyżalić :(

Gość gość
też mam gruszkę i też wyglądam jak debil :/

Gość fhyfhyfhy
Ja tak samo, nawet jak schudlam 10 kg to dalej wygladam dziwnie

Gość gość
Figura gruszki jest z******ta, beznadziejna jest nieproporcjonalna figura (np 60cm w talii i 110 w biodrach nie wygladaloby za ciekawie). A do tej u gory co uwaza, ze ramiona wezsze od bioder czynia ja gurszka taka uwaga: klepsydra nie ma idealnie rownych ramion i bioder, ale proporcjonalne. Jesli uda masz szczuplutkie i biodra szersze od ramion, i do tego waska talie, to raczej jestes po prostu szczuplutka klepsydra. Gurszka jest wyraznie drobniejsza w gornych partiach niz w dolnych, nie tylko cyferki musza sie roznic.