Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscowka

odchudzanko do celu

Polecane posty

Gość goscowka

Witam Ktos chetny by sie przylaczyc ?

Moj plan to -mz -pic duzo wody -co 3h male i dietetyczne posilki -2 razy w tygodniu fitness - codziennie brzuszki - cwiczenia w domu tak czesto jak czas i dziecko pozwoli - po 18 zero jedzenia

Naprawde niema nikogo chetnego ? Szkoda :( Ale to nie zmieni moich decyzji - do lata bede szczupla ;)

Gość 2010Monika2407
Hey:-) Ja sié chetnie dołączę. Postanowiłam wziąc sie za siebie Od jutra mam tez zamiar zwykłą mż-karmie piersia więc za bardzo nie poszaleję z dieta ale chce takze zaczać ćwiczyć z Ewa Chodakowska i biegać trzy razy w tyg.Mam nadzieje ze mi sie uda-najdorzej jest zacząc.Ale fajnie bedzie wymieniac sie doświadczeniami no i oczywiście się wspierac

Gość Ewelinaa93
Cześć dziewczyny ja się chętnie do was dołącze zaczełam w sumie od dzisiaj. Także stosuje diete MŻ +do tego ćwiczenia głównie brzuszki. Będe jeść 3 posiłki dziennie w ciągu 8 godzin. A możecie napisac cos wiecej z jakiej wagi startujecie i jaki macie cel? Ja waże 68 kg przy 167cm wzrostu a mój cel to 60 kg

Gość elmusia
witajcie moj cel to 15 kilo nie wiem ile teraz waze ale jakies 76 kilo od dzisiaj zaczynam, stawiam glownie na masazer , mż, weiecej ruchu chce do sylwestra ladnie wygladac, moim glownym skladnikiem odchudzania bedzie kefir i sok grejfrutowy, herbata z pokrzywy , ciemny chleb i warzywa owsianka,

Gość tosia na diecie
Czesc dziewczyny. Chetnie sie do Was przylacze. Moja dieta ma podobne zalozenia: przede wszystkim MZ i oczywiscie zrezygnowanie ze slodyczy, czipsow i innych tego typu przysmakow;-) Dzis na sniadanie zjadlam pyszna salatke owocowa a na obiad przyrzadzam rybke. Ja waze 62 kg przy wzroscie 160. Chcialabym zejsc do 55-54. Trzymam za nas kciuki dziewczyny i zycze milego dnia :-)

Gość tosia na diecie
Za 3 tygodnie sa pierwsze urodziny mojego maluszka. Chcialabym do tego czasu zrzucic 4 kg i w miare zgrabnie sie zaprezentowac:-) w mojej garderobie wisi tyle pieknych sukienek - postanowilam wreszcie do nich schudnac i nosic kazdego dnia:-) jakie wy macie motywacje dziewczyny?

Gość Ewelinaa93
Dzień dobry. Dziś na śniadanie zjadłam miseczke płatków owsianych w połowie z woda i mlekiem i z herbatką zieloną bez cukru. Ogólnie polecam picie herbaty zielonej i czerwonej mi kiedyś bardzo pomogły np gdy łapie mnie głód to wypijam taką herbatkę a do tego dobrze działają na metabolizm. Moją motywacją są stare zdjęcia jak jeszcze ważyłam56kg, no i moje odbicie w lustrze bardzo mnie motywuje do diety.

o hej ja tez dolaczam:) ale chce tylko 3 kg schudnac waze 61 kg 58 mi wystraczy a nawet 59 tez moze byc:)dieta mz i woda cwiczenia odpadaja bo jestem 3,5 msca po cc i czuje dyskomfort po cwiczeniach:) pozdrowka odchudzacaki na sniadanko serek wiejski i dwie kromki chlebka teraz bedzie kawusia a na obiad i kolacje nie mam pojecia zero slodyczy i poznej kolacji

Gość Monikka76
Ja już od początku października jestem na diecie. jakoś słabo mi to wszystko idzie, ale zapisałam się właśnie na takie zajęcia do klubu fitness i to myślę mi pomoże. a jeśli nie to wesprę się takimi kapsułkami http://nutrina.pl/28,slimette.html . Koleżanka je stosuje od trzech miesięcy i bardzo ładnie schudła. Może i mnie się uda.

Gość 2010Monika2407
Hej dziewczyny i jak Wasze postanowienia?Ja sie trzymam i każdego dnia jest coraz lepiej,wieczorem ćwiczę skalpel Ewy Ch a rano skaczę na skakance. Diete tez trzymam i czuje sie jak na razie świetnie mam nadzieje ze zapał mi nie minie po tyg.Odzywajcie sie i piszcie jak Wam idzie to bedzie bardziej motywujące:-)

Gość tosia na diecie
Czesc dziewczyny. U mnie tez w miare ok. Nie wprowadzilam w swoje zycie jakis radykalnych zmian, ale zrezygnowalam ze slodyczy, czipsow, McDonalda i wiecej sie ruszam. Dzis rano 20 min na skakance i 60 brzuszkow:-) A od nastepnego tygodnia zapisalam sie na aerobic 2xtyg. Mam nadzieje dziewczyny, ze wy tez dzielnie walczycie;-)

Gość rabarbarowa
walczymy, codziennie ćwiczonka,zdrowe jedzonko, ale chodzę trochę głodna, musiałam sobie kupić coś z błonnikiem,żeby zapchać się i nie podjadać między wyznaczonymi porami, i padło na figurę no-apetite, w formie kisielu. wyliczyłam sobie 1500kcal i tego się trzymam, jednak to nie jest łatwe,bo całe życie miałam kiepskie nawyki żywieniowe... :/

Gość tosia na diecie
Dzis troszke sobie zaszalalam i zjadlam 3 Raffaelo i wlasnie koncze trzecia butelke piwa!! Ale nie mam wyrzutow sumienia - to chyba wplyw procentow :-)

Gość Olcia Dubicka
W tym dziale każdy chętny by schudnąć :) Mnie panienka u której opiekuję się potomkami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem w miesiąc pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty były sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa mój spokój