Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judkka

dni płodne możliwa ciąża

Polecane posty

Gość Judkka

Witam, wszystkie panie, jaka jest szansa że mogę być w ciąży, kochaliśmy się z mężem we wszytskie dni płodne bez zabezpieczeń, okresu puki co nie mam, temperatura powyżej 37 od dwóch dni, biało-mleczna wydzielina, lekkie ciągnięcie w krzyżu. Napiszczie czy jest jakaś szansa na ciążę?

Gość gość
coraz większe kretynki tu przychodza. kochała się w dni płodne i pyta czy jest mozliwość zajścia w ciąże. idz yebnij baranka.

Gość gość
PUKI co zajrzyj do słownika

Gość gość
A ile spóźnia ci się okres? Zrobilas test? Niue chce cie zniechecac ale ja przez dwa mies kochalam się z mężem we wszystkie dni płodne i nic a w trzecim miesiącu dwa dni przed owulacja tylko kochgalisny się i dziś jestem w 29 tyg:-)

Gość Judkka
Testu jeszcze nie robiłam, okres spóźnia mi się 3 dni, zastanawia mnie ta wydzielina i ta temperatura 37,4... nie znam się na tym dlatego pytam

Gość Judkka
zawsze przed okresem było sucho...

Gość gość
Ja temp nie mierzylam nigdy wiec nie wiem ale ta wydzielina może zwiastować ciąże vja miałam duyzo białej wiec być może udało się. Podjedz po test i zrob

Gość Judkka
jakieś 5 dni temu miałam niewielkie plamienie ale trwało tylko pare godzin i było skąpe....

Gość Judkka
na początku myślałam że to wcześniejsza miesiączka, a teraz zastanawiam się czy to nie było plamienie implantacyjne może :)

Gość Judkka
wiecie jak to jest z tą temperaturą >?????

Gość Judkka
to chyba nie jest głupie pytanie, więc bardzo proszę o odpowiedź kobiety które się na tym znają

Gość gość
Jezuuuu ale ty walnieta jesteś. Co ty myślisz ze ciąże wykrywa się mierząc temperaturę ze np od 37,5 jest ciaza¿?????? Ogarnij sie wlacz neta i poczytaj. Zeby moc sugerowac sie temp musialabys minimum z pol roku mierzyc codziennie o tej samej porze i porownywacmiesiac z miesiacem wtedy ewentualnie moglabys sie sugerowac tym czy jest inna niz zawsze w tym dniu cyklu.

Gość gość
No kurde jaka normalna kobieta pyta o takie rzeczy jakiś mezmozg tylko. Maz leje w ciebie w płodne dni a ty nie wiesz czy możesz być w cviazxy i myślisz ze na kafe ktoś ci na toodpowie. Iz ta temp to rozwalilas mnie kompletnie... Od kiedy temperatura wskazuje naciaze¿?¿??? Wskaxuhe tylko wtedy gdy mierzxysie ja regularnie miesiącami. Doksztalc sie dziewucho bo zal zeby dziecko mialo taka glupia matke

Gość gość
ale oczywiście, że gość wyżej ma racje, żeby stwierdzic ciażę na podstawie temperatury, musiałabyś ją mierzyc przez dłuższy czas, poza tym dopiero 16 wyższych temperatur może wskazywac na ciażę

Gość gość
Teraz kobieta zamiast xrtobic test iść do gin to myśli ze zmierzy temp i jak jest więcej niż 36,6 to jest ciąża,...Boze dobija mnie inteligencja niektórych osób. Planuja dziecko swiadomie a podstawowych informacji nie maja rozumiem gdyby tyo byula wpadka 15 latki.