Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość a do z

Lekarz właśnie określił płeć mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość a do z

Witam wszystkie przyszłe mamy :) Jestem w 22 tc, mam już wspaniałego, wymarzonego 4-letniego synka. Tym razem po cichu miałam nadzieję na dziewczynkę. Lekarz stwierdził, że wszystko wygląda w porządkui określił płeć dziecka...Powiedział, że wygląda na małą dziewczynkę :) Jestem taka szczęśliwa. Jak jest u Was? Wiecie może jakie jest prawdopodobieństwo, że jednak będzie chłopiec? W sumie cieszę się, ale nie jestem pewna w 100% jak wiadomo lekarze też sie mylą...nie mam nic przeciwko chłopcom, ale nie mogę ukryć, że zastanawia mnie to... Czy któraś z Was miała mówione, że będzie dziewczynka a po porodzie okazało się, że to chłopiec?

Gość gość
nie chcę cię martwić, ale moja kuzynka całą ciążę miała mieć dziewczynkę a urodziła drugiego chłopca. i był tu gdzieś na forum taki przypadek że dziewczyna miała mieć na 90% dziewczynkę a też sie chłopak urodził.

Gość gość
moja koleżanka też przez całą ciąże czekała na Julcię, bo miała być dziewczynka a okazał się chłopczyk, jak widać, badanie nie daje pewności

Gość gość
Moja koleżanka miała urodzić chłopca a urodziła córke. Podobno wargi sromowe wi zalążki penisa jader wygladaja podobnie, czasem dziewczynki rodza się z dużymi spuchniętymi wargami pewnie dlatego te pomyłki. Jednak jeżeli lekarz widzi dziewczynke to pewnie jest to dziewczynka

Gość gość a do z
Właśnie dlatego nie chcę sie nastawiać w 1005 na dziewczynkę bo nigdy nie wiadomo. nawet myślałam o wyprawce. Chyba jakieś 70% kupię uniwersalnych rzeczy a tylko jakąś część typowo dla dziewczynki...

Gość gość a do z
Słyszałam, że częściej lekarze mylą się stwierdzając chłopca a okazuje się, że to dziewczynka...sama juz nie wiem :P Imiona mamy juz wybranę dla dziewczynki i chłopca także z tym nie bedzie problemu :)

Gość gość
pochwal się imionami

Gość gość
moja bratowa tez wszystko kupila dla oskarka, a ze szpitala wrocila z emilka, ale to sa rzadkie przypadki:)

Gość gość
Ja w 22: tyg miałam mieć synka a od 25 jest dziewczynka i tak ją chyba zostanie

Gość inga__
U mnie lekarz na odwrót się pomylił. Cała ciążę miałam chłopca urodzić a urodziłam dziewczynkę. Miała sporą lechtaczkę i dlatego. Ale słyszałam też ze zazwyczaj właśnie takie są pomyłki. Jak juz stwierdzi ze dziewczynka to później ciężko "zmienic" ja na chłopca.

Gość gość
dla dziewczynki wybraliśmy imie Sara, dla chłopca imię Oskar :) W sumie to myślę, że lepiej dziewczynka wygląda w śpiochach w samochody niż chłopiec w różowych z kwiatkami...chyba właśnie dlatego tak się bronię przed rzeczami typowo dla dziewczynek :P poza tym nie chcę byc rozczarowana...nie chodzi o to, że bardzo chcę dziewczynki, ale o to, że teraz mam inne nastawienie i mimowolnie myślę o dziewczynce...Nie wiem dlaczego tak jest. z moim synkiem tak nie miałam...od zawsze marzyłam o chłopcu i po prostu czułam, że to chłopiec. wyprawka też była robiona dla chłopca, ale jak juz wspomniałam lepiej dziewczynka w niebieskim niż chłopiec w koronkach :D

Gość gość a do z
ja juz więcej usg nie będę miała niestety...