Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remmmmm

Mam dość starych mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Dorroootttooaaa
dlaczego? co się stało??

Gość remmmmm
nie mam już siły być z dziewczyną, której rodzice mnie nienawidzą - chyba moge tak powiedzieć. Od początku naszego związku byłem traktowany przez nich chłodno, wrecz dawali mi odczuc że mnie nie lubią. Powód jest jeden -banalny nie pasuję do ich córki bo nie jestem tak nadziany jak oni.są zamożni, nawet bardzo, mają niezłe posadki i ktoś taki jak ja to dla nich śmieć- ja jestem z niezbyt zamożnej rodziny, w dodatku rozbitej bo rodzice są rozwiedzeni, pracuję fizycznie, zarabiam 2 tys/mc więc nie jestem dobra partią dla ich córki w*****a mnie ta sytuacja, nie daję już rady, coraz poważniej myśle o rozstaniu

Gość gość
Chłopie, daj sobie z tym spokój. Takie różniece majątkowie i starzy, którzy się wpieprzają - to dobrze nie wróży.

Gość bxkz
jak długo jestescie razem i ile macie lat

Gość gość
jestesmy razem 4 miesiace mamy po 17 lat

Gość remmmmm
ja mam 28, ona 27 jesteśmy razem od ponad roku

Gość Soa
Pamiętaj, że nie kochasz jej rodziców, tylko ją. Musisz im (jej rodzicom) dać do zrozumienia, że ją kochasz, że nie liczy się nic tylko ona, a nie jej pieniądz, czy jej rodzina.

Gość remmmmm
cięzko podjąć dialog z ludźmi którzy mają cię za frajera i patrzą na ciebie spod byka dziś usłyszałem że jestem "wieśniakiem bez kultury" i prostakiem

Gość Soa
To nie prawda. Ja cię doceniam. Nie każdy ma odwagę napisać o sobie i o swoich problemach, a ty miałeś odwagę. Ja jestem po twojej stronie i wcale nie uważam cię za prostaka tylko za odważnego człowieka.

Gość Mędrzec Nestor z Grodu Gryfa
No dobrze, a jaki ma stosunek do tego dziewczyna? To jest bardzo ważne. Jest podatna na wpływy rodzice, czy ma ich gdzieś?