Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie jest prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

przez pół roku brałam tabletki anty, odstawiłam je miesiąc temu, w tym czasie kilka razy uprawiałam stosunek przerywany, w dni płodne również. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży, bo słyszałam że po odstawieniu tabletek jest wzmożona płodność. PS. Proszę tylko po mnie nie jechać, stosunek przerwyany był świadomą decyzją,narzeczony chciałby już mieć dziecko a ja trochę się boję i nie pozwoliłam mu dokończyć. A teraz spóźnia mi się okres i się zastanawiam :), bo właściwie to bardzo bym chciała być w ciąży :))), aczkolwiek spóźnienie okresu może wynikać z odstawienia tabletek i rozregulowania cyklu.. Co wynika z Waszych doświadczeń >

JA zaszłam od razu po odstawieniu plastrów przy przerywanym i o lepsza w 9 dni cyklu ;) Mozesz być w ciąży, zrób test jak najszybciej. JA urodzę w ciągu 2 tyg ;)

Gość gość
tak , ale nie skończył we mnie więc chyba prawopodobieństwo spada. Może to głupie ale świadoma decyzzja o dziecku mnie przerażała, a teraz jak mi się spóźnia to mam nadzieje, że może jednak ... ;)

No przeceż piszę że mój mąż też nie skończł w srodku i przez 3 lata sie nie zabezpieczaliśmy i jak zdecydowałam sie na plastry i je skończyłam dosłownie na 1 miesiąc, bo nie miałam recepty przedłużonej kochaliśmy się w 9 dni cyklu i nie do końca i jak już pisałam jestem w ciaży ;)