Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KkiiciiaA

czemu boli bardzo prosze o odp

Polecane posty

Gość KkiiciiaA

Witam wszystkich, mam problem i jutro zamierzam wybrać sie do gin, ale chciałabym najpierw zasięgnąć porady tu.. Więc tak.. Mam 19lat, a mój chł. 20, współżyjemy ze sobą od 1,5r. i seks jest przeprzeprzecudowny, lecz od pewnego czasu odczuwam przeokrutny ból zawsze na początku, gdy mój chłopak we mnie wchodzi. Zawsze jestem podniecona i nie mam problemu z suchliwością, a mimo to tak strasznie boli. Czasem ból jest tak okrutny i całkowici uniemożliwia stosunek, co wprawia mnie troche w zakłopotanie. To jest taki ból porównywalny do kłucia, palenia sama nie wiem. Mam wrażenie, że jestem zbyt ciasna tam. Miesiączkuje regularnie, co 29-30dni i jest to normalny okres. Boli mnie także przy wkładaniu tampona, na tyle że postanowiłam używac podpasek.Myślałam, że to wszystko jest spowodowane tym, że robimy to za często i zbyt intensywnie więc zrobiliśmy 4dniową przerwe. Dziś w nocy kochaliśmy sie 3 razy i nie bolało mnie aż tak bardzo, tylko troszeczke i do tego jedynie przez chwile. Dodam, że nie zabezpieczamy się. On wychodzi przed końcem, choć pewnie nie zawsze w pore, a mimo to nie byłam nigdy w ciąży. przez pierwsze 0,5r bralam tabletki daylette, ale zle sie po nich czulam i przestalam. Prosze, powiedzcie mi co moze byc przyczyna mojej dolegliwosci, troche mnie to przeraza

Gość pomaranczowakokardka
,, Dzis w nocy kochalismy sie 3 razy " ehh nic tylko pozazdroscic :) Niestety ja Tobie nie pomoge, najlepiej jak pojdziesz do tego gina i on Ci powie co jest grane, moze faktycznie za czesto to robicie , ja z moim M. robilismy to bez przerwy a teraz po 8 latach zwiazku , 3 po slubie troche soe pozmienialo

Gość neversaaaynever
Jest wiele przyczyn bolow podczas seksu, moga nimi byc zwykle przetarci po choroby typu endometrioza czy choroby weneryczne ktore tez moga powodowac wlasnie bole przypuszczam jednak ze jestescie blisko z soba i zadne zdrady nie wchodza w gre skoro robici to bez antykoncepcji . Nie ma co sie nakrecac, pojdzoesz na badanie i dowiesz sie , tu cie tylko nastrasza i tyle bedziesz miala z tego co najwyzej stres przed snem nie warto pozdrawoam ciepelko Magda :)

Gość gość
Jesteś po prostu za ciasna. Zbyt rzadki seks powoduje mikropęknięcia, a zbyt częsty otarcia i dodatkowo zaognia te mikropęknięcia. Najlepsza częstotliwość to seks raz na dwa dni, nie częściej niż raz dziennie. Na początku pomoże też lubrykant - mimo Twojego naturalnego nawilżenia, po ilku ruchach czy minucie seksu możecie się nieco wytrzeć i kontynuować już z naturalnymi sokami. Dobrze jest też włączyć palcowke do gry wstępnej. Miałam ten sam problem i powyższe pomogło. :)

Gość gość
Musisz rozciagnąć się wibratorem ,a potem bzykać naturalnie.Nie masz juą cnoty to bez problemu to zrobisz.