Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkaaa90

Potrzebuje seksu a on chyba nie

Polecane posty

Gość linkaaa90

Jesteśmy ze sobą od 8 miesięcy. Od pół roku uprawiamy seks. Niestety nie jest to takie kolorowe;( Jeżeli ja nie zacznę go prowokować to na 99% jestem pewna,ze do niczego nie dojdzie... Jestem młodą kobietą , która bardzo potrzebuje takiej bliskości, mam wiele kompleksów a taka sytuacja z partnerem wcale mi nie pomaga... Zaczynam się zastanawiać czy coś jest ze mną nie tak, czy może on nie ma ochoty uprawiać ze mną seksu... Rozumiem gdyby to był jeszcze długoletni związek, albo gdybyśmy byli już dojrzali wiekowo... Pierwszy raz odczuwam, że mogłabym go zostawić z tego powodu :( a nie chce tego czuć :(

Gość gość
albo on jest gejem i ty to jego przykrywka albo ma jakas na boku normalny facet p****** wszystko i wszedzie o kazdej porze dnia

Gość gość
Lepiej godzinę poczekać niż pół godziny prosić :).

Gość gość
Włącz film erotyczny i prowokuj go gorąco, aż pęknie:) seks pełen ognia!

Gość gość
eśli w Twojej sypialni zgasł ogień namiętności, borykasz się z problemem w tej sferze życia i jesteś otwarty by podzielić się wraz z partnerem/ partnerką swoim doświadczeniem– zapraszamy do kontaktu z redakcją programu „Dobrenocki”. Bolesne stosunki, brak ochoty na zbliżenia, kłopoty z erekcją, fanaberie partnera, którym trudno sprostać ? – odezwij się ekipa programu wraz z seksuologiem dr Andrzejem Depko podpowie jak znów cieszyć się bliskością, znajdzie receptę na rozwiązanie partnerskich problemów.

Jeśli w Twojej sypialni zgasł ogień namiętności, borykasz się z problemem w tej sferze życia i jesteś otwarty by podzielić się wraz z partnerem/ partnerką swoim doświadczeniem– zapraszamy do kontaktu z redakcją programu „Dobrenocki”. Bolesne stosunki, brak ochoty na zbliżenia, kłopoty z erekcją, fanaberie partnera, którym trudno sprostać ? – odezwij się ekipa programu wraz z seksuologiem dr Andrzejem Depko podpowie jak znów cieszyć się bliskością, znajdzie receptę na rozwiązanie partnerskich problemów. dbnocki@interia.pl

Gość gość
nic z tego nie będzie, wyobraź sobie co będzie za kilka lat. Rozejrzyj się, nie on to kto inny .